Üveg szappantartó

Ezen az oldalon az üveg szappantartókat találod. Azért valld csak be, hogy Te is olyan fürdőszobáról álmodsz, ahol mindent praktikusan lehet használni, ráadásul stílusos és modern is egyben. Manapság azonban szerencsére rengeteg lehetőséged van arra, hogy úgy alakítsd ki a helyiséget, ahogy az számodra a legjobban megfelel.


 


Ehhez nyújtunk segítséget mi is, hiszen a webáruházunkban számos fürdőszobai kiegészítőt találhatsz készleten. Legyen szó például az üveg szappantartóról, amely rendkívül esztétikus megjelenést kölcsönöz az otthonod számára. Ennek a terméknek főként a zuhanyzó és a kád körül van létjogosultsága.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Milyen szappantartót válassz a fürdőszobába?

 

Ahhoz, hogy stílusos és modern helyiséget teremthess meg, fontos, hogy az apró részletekre is odafigyelj. Az igényes otthon nemcsak szép, hanem funkcionális is, nincsenek benne felesleges elemek. A legtöbb kiegészítő, amit itt helyezhetsz el, általában szettben kapható, hiszen a legtöbb otthonban szükség van rájuk annak érdekében, hogy a tér harmonikus lehessen.

 

Egy minőségi szappantartó lehet porcelán adagolós, amely bár esztétikus látványt nyújt, sokszor nem túl praktikus. Ellenben egy fújt üvegből gyártott típus már sokkal több lakásban megállja a helyét. Ha tehát Te továbbra is a hagyományos szappant választod, akkor sem kell az unalmas és nem túl szép műanyag tartót választanod, ami általában rendkívül hamar tönkre tud menni. 

 

Az üveg szappantartók kínálata

 

A rendkívül dekoratív üveg szappantartók tehát a webáruházunk palettáján is megtalálhatóak. Ezek a falra szerelhető változatok nemcsak diszkréten elegánsak, de tökéletesen ellátják a feladatukat, ami mellett még a helyiséget is feldobják egy kicsit. A mosdó köré helyezhető modellek gyakran eltörnek vagy tönkremennek, ellenben ezekkel, amiket könnyedén a csempére tudsz rögzíteni. 

 

Választhatsz modern szögletes, illetve elegáns kerettel ellátott modellt egyaránt, de szóba jöhet még az antikolt hatású darab is. A Sapho Diamond bronz gyártmánya egy kétségkívül különleges és egyedi választás, amivel valószínűleg nem sok otthonban találkozhatsz majd. Érdemes tehát elgondolkodni egy kissé retro és változatos kiegészítőn, ami akár nálad is remekül mutathat. 

 

Nézz körbe tehát a széles palettánkon, és válassz egyet az üveg szappantartóink közül. Egy valószínűleg nem is lesz elég, így érdemes azonnal többet betárazni a mosdóhoz, a kádhoz és a zuhanyzóhoz egyaránt.