Rácsos szappantartó

Fürdőszobát újítasz fel? Szeretnél bele pár minőségi, praktikus és jól kinéző kiegészítőt? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkból szinte bármit beszerezhetsz, amire az otthonodban szükséged lehet. Ilyen például a rácsos szappantartó, amely kialakításának köszönhetően nem foglal helyet, jól néz ki, ráadásul a tisztítása is rendkívül egyszerű.

 

Már csak azt kell eldöntened, hogy számodra melyik lesz a legjobb választás. Érdemes körbenézni a széles kínálatunkban, hiszen nálunk találhatsz retro kivitelt, de még sarokba szerelhető változatot is.

tovább bezár
Gyártó
Elérhetőség
További szűrők
63 db termék
 

Milyen fürdőszobai kiegészítőkre lesz szükséged?

 

Amikor már azt gondolod, hogy mindened megvan, amire a fürdőszobában szükséged lehet, érdemes még egy kört futni és átnézni az apróságokat is. Számos esetben fordul elő ugyanis, hogy a tulajdonos nem figyel az olyan elemekre, mint például a szappantartók, amelyekből számos fajta áll rendelkezésre annak érdekében, hogy Te is megtalálhasd a helyiségbe passzoló darabot. A nagy választéknak hála nálunk biztosan rálelsz arra a típusra, amely megdobogtatja a szívedet. Hiszen ezzel a kellékkel naponta több alkalommal is találkozni fogsz, így nem érdemes olyat választani, ami olcsó és unalmas. 

 

A rácsos szappantartók típusai

 

Sokan inkább a folyékony szappanra esküsznek, és nem igazán kedvelik a hagyományos változatot. Nem árt azonban akkor sem beszerezni egy minőségi szappantartót, ha csak az említett típusra esküszünk, hiszen mindig jó, ha van elöl egy illatos kivitel. Ehhez azonban tartóra is szükség lesz, ami esetében legjobbak az említett inox modellek, hiszen ezek minden igényt ki tudnak elégíteni. Persze akadnak olyan személyek, akik továbbra is a hagyományos tartókra esküsznek, éppen ezért ők is találnak majd tökéletes darabot. 

 

A falra szerelhető rácsos típusok azonban nemcsak a helykihasználás miatt praktikusak, hanem a tisztításuk, illetve a kinézetük is remekül passzol a fürdőszobákba. Nem csúsznak semerre, akár még a zuhanykabin és a kád mellett is helyet kaphat egy-egy darab. A rácsos kivitelezés segít abban, hogy a lefolyó szappanos víz távozni tudjon, így nem áll meg alatta a nem túl esztétikus folyadék. 

 

A tökéletes helykihasználás érdekében pedig a webáruházunkban tartunk sarokba szerelhető modelleket is, amik minőségiek és praktikusak is egyben. Érdemes tehát körbenézned neked is!