Mirpol fűtőtest kiegészítő

Nincs hangulatosabb egy kandallónál, pláne a téli időszakban. Egy kandalló sem működik azonban magától, számos kiegészítő és szerszám szükséges hozzá. A Mirpol fűtőtest kiegészítő segítségével egyszerűen és biztonságosan tartható karban a legmeghittebb fűtési mód. 

 

A készletben 5 db kellék kapott helyet, melyek alapvetően szükségesek a kandalló rendeltetésszerű használatához. Egyszerű kivitelezésűek, mégis esztétikus megjelenésűek. Kandalló tulajdonosként szinte kötelező szemügyre venned a Mirpol fűtőtest kiegészítőket! Nézd meg kategóriánk kínálatát!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

A Mirpol márka egyedi és trendi kerti bútorairól, kiegészítőiről és kényelmi termékeiről ismert, vannak azonban gyártmányai, amelyek kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak. Ilyenek például a fűtőtest kiegészítők is. 

 

Mirpol fűtőtest kiegészítő

 

A rozsdamentes acélból készült MIR-K16 kandalló készlet 4 eszközből és 1 állványból áll. Teljes mértékben biztonságosan használható, a kellékek segítségével biztosítható a kandalló egyszerű és gyors működése. Mind az előkészítés, mind a tüzelés, mint pedig a tisztítás során jól jönnek a szett alkotórészei.

 

Hogy mégis miből áll a készlet? Piszkavasból, keféből, lapátból és állványból. A piszkavas segítségével mozgatható az égő fa és szén, sérüléstől, égéstől használatával nem kell tartani. A belső rész elrendezését a kefe és a lapát támogatja, az állvány biztosítja az említett eszközök tárolását, míg a beépített állvány a padló szennyeződését hivatott megakadályozni.

 

A kandalló tartozékok elemei magas hőmérsékletnek ellenálló acélból készültek, matt fekete színben elérhetőek. A fogantyúkat ugyancsak rozsdamentes acél alkotja, amely szintén hozzájárul a termék tartósságához. A készlet megjelenése abszolút esztétikus, így jól illeszkedik bármilyen belső vagy külső környezetbe. 

 

Rendelés egyszerűen

 

A Mirpol fűtőtest kiegészítők rendelésre kaphatók, a termék beérkezésére mintegy 2 hetet szükséges várni, így ezzel mindenképpen számolj a vásárlás során. A szállítást futárszolgálat végzi rendkívül alacsony áron, de igény esetén személyesen, üzletünkben is megoldható az átvétel. 

 

A fizetés előreutalással, utánvéttel vagy bankkártyával valósítható meg, melyek közül igényeidnek megfelelően választhatod ki a megfelelőt. Ne várd meg a hideg idő beköszöntét, gondoskodj a minőségi kandalló kiegészítők beszerzéséről még ma!