Mirpol medence kiegészítő

Mirpol medence kiegészítőkkel lesz igazán élvezetes a lubickolás. Gyerekek számára ezekkel lehet igazán izgalmas a nyár. Sok kisgyermeket önmagába a medencébe való pancsolás nem köt le hosszú távon. Ismerős? Remek módszerünk van arra, hogy gyermekét ne csak fél órára kösse le kedvenc medencéje.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Mirpol kerti medence eszközök - igazi élvezet 

Meleg nyári napokon nincs is jobb annál mikor megmártozhatunk medencénkbe és közben élvezhetjük a napsugarakat bőrünkön. Sokunk számára élvezetesebb a medencébe való heverészés egy gumimatracon koktéllal a kezünkbe. 

Mirpol medence játékok

Egy kisgyermek számára a medencébe való lubickolás egymagában unalmassá válik egy idő után. Ha hosszabb időre szeretnénk lekötni a figyelmét és emlékezetessé varázsolni nyarát a Mirpol medence kiegészítőkkel biztosan sikerrel jár.  Nincs is nagyobb élvezet annál mikor egy olyan mesevilágba képzelheti magát ahová csak szeretné akár egy alpaka uszógumi társaságában. Strandlabdával feldobhatunk egy családi összejövetelt ami végül a medencébe folytatódott. 

Biztonságos medencézés - eszközei

Ha nagyobb medencével rendelkezünk, de féltjük gyermekünket nagy biztonságot nyújthat neki a felfújható karúszó vagy az úszógumi, melybe ö is épp úgy élvezheti a pancsolást, mint szülei.  Széles Mirpol medence kiegézítőinkkel garantáltan feldobhatja nyarát akár otthon medencéjében vagy kedvenc strandján.