Jakuzzi

A mai, rohanó világban mindenkinek szüksége van nyugodt relaxációra, pihentető kikapcsolódásra. A legkényelmesebb, ha ehhez nem kell otthonról kimozdulunk. Webshopunk jakuzzik és spa medencék széles kínálatával vár. Ezek az otthoni használatra tervezett wellnessmedencék hozzájárulnak az egészséghez.

 

Töltődj fel a zubogó vízben, hagyd magad mögött a mindennapi gondokat. Prémiumminőségű termékeinket a legtöbb esetben ingyenesen juttatjuk el hozzád. Ne habozz, böngészd végig kínálatunkat, hiszen munka után neked is jár a kényeztető pihenés.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
83 db termék
 

Jakuzzik

 

Webáruházunk a jakuzzik egyedülállóan széles kínálatával vár téged. A fantáziádnak egyedül a rendelkezésedre álló tér szabhat határt. Válassz kültéri és beltéri modelljeink közül. Az általunk forgalmazott jakuzzik rendelhetőek két-, négy- vagy többszemélyes kivitelben. 

 

A jakuzzik belső világítása tovább fokozza a wellnessélményt. A medencék burkolatai kiváló minőségűek, így gyakorlatilag örök életűek. A fúvókák elrendezése és működése egészségügyi szakemberek bevonásával került kialakításra. A jakuzzik okostelefonnal is működtethetőek, ha csatlakozunk az otthoni wifi hálózathoz.

 

Spa medencéink

 

A jakuzzik mellett spa medencéink is az otthoni wellness luxusával várnak téged. A kínálatunkban szereplő modellek az ülő- és fekvőhelyek számát tekintve rendkívül változatosak. Így minden igényt kielégít a termékskálánk.

 

A spa medencék kényelmét a mySeat rendszerek biztosítják. Ennek segítségével a testmagasságunktól függetlenül élvezhetjük a spa medence kényeztetését. A myHip rendszer pedig biztosan a hölgyek kedvence lesz, hiszen hozzájárul a derék karcsúsításához. 

 

Tartozékok 

 

Ahhoz, hogy a jakuzzi és spa medenceélmény teljes legyen, néhány kellékre szükséged lesz. A medencekorlát és -belépő gondoskodik a biztonságos ki- és beszállásról. A különböző, medencére helyezhető thermotetők biztosítják a vízhőmérséklet tartósságát akkor is, amikor épp nem használod a medencét. A medencékre rögzíthető italtartó vagy épp az okostelefonhoz csatlakoztatható alkalmazás tovább emeli a komfortérzeted. 

 

A kényelem mellett a víz tisztításhoz is kínálunk eszközöket. Kézi tisztítók, vegyszerek, szűrők; nálunk mindent megtalálsz, ami a kiváló vízminőséghez elengedhetetlen. Az aromapatronjaink pedig tovább fokozzák az élvezetet.