Kábeldob

Ebben a kategóriában találod kábeldob kínálatunkat, amelyből többféle kialakításút is elérhetsz. Egy hosszabbító kábeldob bármely kerti munka során nagy hasznodra válik. Szabadidős tevékenységekhez, kinti munkálatokhoz egyaránt jó szolgálatot tehet. Rendkívül sokféle a választék, fém és műanyag kábeldob, csatlakozó aljzattal ellátott modellek is elérhetőek, más-más hosszúságú kábellel. 

 

Válogass igényeid szerint, akár bel- és kültéren használatos változatot! Tedd gördülékenyebbé a kertben végzendő feladatokat! Ismerd meg kábeldob választékunkat, kattints a szimpatikus modellekre, és tudj meg többet a paramétereikről!

tovább bezár
Kategória
Elérhetőség
További szűrők
19 db termék
 

Imádsz a kertben tevékenykedni? Számodra a kert karbantartása nem is munka, hanem hobbi? Ez esetben egy kábeldob sem hiányozhat a barkács felszereléseid közül!

 

Kábeldob választékunk

 

Webáruházunk kerti gép kínálatában munkagépeink mellett kábeldob termékkörünkből is válogathatsz, ahol a közkedvelt Stanley termékcsaládot is elérheted. Vegyesen, különböző hosszúságú gumikábellel ellátott változatok, kül- és beltéri használatra tervezett típusok egyaránt fellelhetők. 

 

Masszív, strapabíró kialakítás jellemzi őket, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken keresztüli alkalmazást garantálnak. Egy praktikus kábeldob segítségével nem kell megalkudnod a kint végzendő feladatok terén. A kert végében is megoldhatod az éppen eltervezett munkát.

 

Szabadidős programot terveztek a barátokkal? Netán még több fűnyírós munka vár rád? Könnyítsd meg a mindennapokat, és válaszd ki a legideálisabb terméket!

 

Mit találsz a kerti gép kategóriánkban? 

 

Ez az alkategória igen bőséges termékpalettát ölel fel, betonkeverő, rotációs kapa, kábeldob, magasnyomású mosó, seprőgép, védőfelszerelés, kerti szállítókocsi, ágvágó, sövényvágó, fűkasza, lombszívó. Böngészd át fűnyíró traktorainkat is, melyekkel még kényelmesebben megoldhatod az időszakos fűnyírást. 

 

Szerezz be minden szükséges kertigépet, bővítsd meglévő felszerelésedet, hogy felkészült lehess, bármilyen feladatot is kell elvégezned. 

 

A számodra szimpatikus termékek nevére kattintva, bővebb tájékoztatót is olvashatsz. Megrendeléshez egyszerűen add kosárhoz a választott árucikkeket, majd navigálj tovább a megrendelési űrlaphoz!