Bemeta

Egy stílusosan és kényelmesen berendezett fürdőszobát a kiegészítők tesznek teljessé. Az apróságnak tűnő fürdőszobai kellékek sokat hozzátehetnek az otthonunkhoz. A fürdőszoba kiemelt jelentőséggel bír minden lakásban. Napi használata miatt fontos, hogy jól érezzük magunkat itt. A konyhánkban ugyancsak sok időt töltünk, itt talán még fontosabb a praktikum. Webáruházunk jó szívvel ajánlja a Bemeta fürdőszoba- és konyhatermékeit.

 

A gyártó olyan praktikus lakáskiegészítőket kínál, amelyek jó szolgálatot tesznek a mindennapokban. Nézd meg te is széles kínálatunkat!

tovább bezár

Bemeta fürdőszobai kiegészítőink

 

Egy harmonikus fürdőszoba berendezésénél a részletekben rejlik a titok. Épp ezért jó, ha a kiegészítők összhangban vannak egymással és a fürdő egészével. A Bemeta számos stílusban kínál falra rögzíthető szappanadagolókat. Klasszikus és modern kivitelű wc-papír tartóik és rácsos szappantartóik minden fürdőszobában jó szolgálatot tesznek. 

 

Emellett ugyancsak falra szerelhetőek a fogkefe- és pohártartóik, mely által kényelmesebbé válik a készülődés. A Bemeta a biztonságos fürdőszoba-használatot is stílusosan oldja meg. Különböző formájú kapaszkodói stabilitást nyújtanak a mozgásukban korlátozott vagy idős személyeknek.

 

Bemeta konyhai kiegészítők

 

A jól felszerelt konyhában öröm a sütés és a főzés. Azonban az is fontos, hogy a keletkezett hulladékot hatékonyan tárolhassuk. A Bemeta gondoskodik arról, hogy a szemeteskukánk ne csak hasznos, de szép is legyen. 

 

Kör és négyzet alapú szemeteseik csillogást csempésznek a konyhába. Webáruházunk forgalmaz lábbal nyitható kukákat, tető nélküli, illetve hamutartóval ellátott szemeteseket is. Igazán különleges és hasznos a falra szerelhető törlőpapír adagoló és szemetes. Így a letépett papírt azonnal ki is dobhatjuk. Nem csak fürdőben, hanem konyhában is rendkívül praktikus.

 

Bemeta wc-kiegészítők

 

A mellékhelyiségek higiéniájához hozzátartoznak a különböző kiegészítők. A wc-papír tartók több kivitelben is elérhetőek nálunk. Azonban a Bemeta igazán sokszínű kínálattal rendelkezik, ami a wc-keféket illeti. 

 

Az egyszerű, hagyományos fajtáktól az exkluzív fazonokig mindent megtalálsz webáruházunkban. Vásárolhatsz többek között fekete, inox vagy réz wc-kefét és tartót. Falra szerelhető és különálló kivitelű termékeket is forgalmazunk.