Izzók

Izzók

 

Ez a kategória az izzók termékkínálatát tartalmazza, ahonnan energiatakarékos izzó, LED fényforrás is beszerezhető. A hagyományos villanykörték helyett ma már mindenki igyekszik költséghatékony megoldást választani, olyan terméket, amely hosszabb élettartamú, és kevesebb energiát használ. 

 

LED fényforrások esetében nem kell túlhevüléssel számolni. Szintén mellettük szól hogy nem igényelnek bemelegedési időt, így felkapcsoláskor azonnal felgyulladnak. Nem vibrálnak, ezáltal megóvhatjuk szemünket is. A mai modern kor követelményeinek eleget téve alkottuk meg izzó választékunkat, energiatakarékos, környezettudatos megoldásokat kínálva.

tovább bezár

Az energiatakarékos izzók hosszabb élettartamúak, mint a klasszikus égők. Akárcsak a LED-es változatok, melyek még az energiatakarékosnál is hosszabb ideig használhatók. Mindkettő költségkímélőbb opció, mint a hagyományos villanykörték.

 

Izzók bőséges kínálata

 

Webáruházunk világítás kategóriájában találod izzó választékunkat, melyből lehetőséged van energiatakarékos változatot és LED-es típust egyaránt rendelni. 

 

Az energiatakarékosnak a LED-essel szemben szüksége van felkapcsolást követően néhány percre, hogy a teljes fényerejét elérje. A kapcsolgatás rövidíti az élettartamát, ezért az olyan helyiségekbe ahol ritkábban alkalmaznánk. A gyakori felkapcsoláshoz inkább a LED izzók javasoltak. 

 

Nem kérdés, hogy a mutatós, stílusos világítás megtervezésén kívül alapelvárás a költségoptimalizálás is. Minél tovább alkalmazható egy izzó, annál többet spórolhatunk vele. A LED fényforrások népszerűsége töretlen, nem is csoda, hiszen mind energiafogyasztás szempontjából, mind élettartamban messze túlszárnyalja a hagyományos és halogén társait. 

 

Webáruházunk gördülékeny használatot biztosít

 

A kategóriaoldalak segítségével gyorsan és zökkenőmentesen kereshetsz. Konkrét elképzeléssel válaszd ki a releváns gyűjtőoldalt, és böngészd át a teljes termékkört, mint például “izzók” vagy “világítás”. Inspirálódás céljából érdemes átfutni a felsőbb kategóriákat is, és a hasonló termékeket, így biztos lehetsz abban, hogy semmi sem kerüli el figyelmedet.

 

A szimpatikus árucikkek nevére kattintva még több információt olvashatsz, és tájékozódhatsz a paraméterekről. Amennyiben sikerült döntened, egyszerűen add kosárhoz a termékeket. A rendszer végigvezet a folyamaton, néhány kattintás, és már le is adtad rendelésed!