Íróasztal lámpa

Ebben a kategóriában íróasztal lámpa választékunkat találod, melyek elengedhetetlen kellékek, ugyanakkor jelentősen meghatározzák az egész helyiség hangulatát. A design mellett az is fontos számunkra, hogy energiatakarékos megoldásokat kínáljunk. 


 


LED íróasztal lámpáink modern megjelenésűek, és megfelelő fényt biztosítanak olvasáshoz, munkához. Webáruházunkban gyerekeknek tervezett lámpa is beszerezhető, mely a gyerekszoba meghatározó eleme lehet. A népszerű Bogyó és Babóca lámpa remekül elhelyezhető éjjeliszekrényen, komódon, íróasztalon egyaránt. Merülj el íróasztal lámpa kínálatunkban, és válassz költséghatékony, mutatós fényforrást!

tovább bezár
Típus
Elérhetőség
További szűrők
4 db termék

A belső világítást teljes mértékben igényeidre szabhatod! Az íróasztal megfelelő megvilágítása létfontosságú, különösen, ha a kedvenc helyed, melyet gyakran igénybe veszel olvasáshoz, tervezéshez. 

 

Íróasztal lámpa kínálatunk 

 

Világításhoz kapcsolódó termékeink között íróasztalra való lámpák vegyes választékát találod, melyekkel még hangulatosabbá varázsolhatod otthonod. Külön kategóriában láthatod a gyerek asztali lámpákat, melyek nélkülözhetetlen elemei minden gyerekszobának. A gyerekek számára az egyik legfontosabb szobai elem a lámpa, mely funkcionálhat éjjeli fényforrásként, ugyanakkor esti mese olvasásához is otthonosabb hangulatot teremt. 

 

Modern kivitelezésű, energiatakarékos megoldásra vágysz? Ez esetben ajánljuk LED íróasztal lámpa szekciónkat! Ezek a fényforrások lehetőséget teremtenek meleg fehér, hideg fehér, illetve vegyes hőmérsékletszín választására, a szemeid fáradtságának és a tervezett munkafolyamatnak megfelelően. 

 

A választott bútorok mellett a világítás szerepe is jelentős, egy-egy mutatós lámpa rengeteget emel a helyiség összképén. 

 

Hogyan keress webáruházunkban? 

 

Konkrét elképzelésed van? Pontosan tudod mire vágysz? Ez esetben böngészd végig a keresendő termékek kategóriaoldalát. Például az íróasztal lámpa aloldalt, amelyben további alkategóriák is megtalálhatók. Ilyen a gyerek íróasztal lámpa és a LED lámpa termékkör. 

 

A szimpatikus darabok nevére kattintva mindent megtudhatsz a paramétereikről. Inspirálódás céljából nézd meg az őket bemutató fotókat is, mely segít elképzelni azokat az otthonodban. Rendelj kényelmesen a kedvenc kanapédról, bosszankodás és tömeg nélkül!