Irányfény

A sötétben mindig utat mutató irányfény a tökéletes társ otthonodba! Akár a folyosón, a gyerekszobában vagy a kertben is remek szolgálatot tesznek az érzékelős vagy kapcsolós, konnektorba csatlakoztatható világítások. Keresd webáruházunkban az igényeidhez legjobban illő modelleket!


 


Webáruházunk a lakberendezés, lakásfelújítás és háztartásvezetés területeihez kínál segítséget és kiemelt termékkínálatot. Az egyik legfontosabb teendőnk egy otthon berendezésénél a megfelelő világítás kiválasztása. Amennyiben szeretnénk egy megbízható társat az éjszakákra, válasszunk irányfényt!

tovább bezár
4 db termék

Webáruházunkban számos különböző termékkategória között találhatod meg azt, amit igazán keresel. A témakörökre kattintva pedig széles termékkínálat tárul szemed elé, amely között kedvedre válogathatsz.

 

A világítás kategóriában megtalálhatod az otthonodba leginkább passzoló lámpákat, amilyen például az irányfény is. Böngészd át választékunkat, és válassz kedvedre, akár több fajta modellt is!

 

Az irányfény jellemzői

 

Nem számít, hogy panel, társas vagy családi ház, az irányfény minden esetben jól jöhet a háztartásban. Akár a kisgyermekek éjszakai járkálását könnyítenéd meg, akár a kertben helyeznél el világítást a késői hazaérkezésekhez, ez a lámpatípus tökéletes szolgálatot tesz majd.

 

Az irányfény egyrészt lehet mozgásérzékelővel, másrészt kapcsolóval ellátva. Az érzékelős típusok akkor ajánlottak, amikor tényleg nem szeretnénk a kapcsolókkal bajlódni éjszaka, hanem automata világítást szeretnénk, amely segít eligazodni a lakásban vagy az udvarban

 

A kapcsolós modellekkel sem lőhetünk mellé, hiszen ezek akár gyerekszobában is remek éjjeli fényként funkcionálnak, vagy a folyosón egész éjszaka megfelelő fénnyel kísérik a gyerekeket és a szülőket.

 

Hogyan rendelj nálunk?

 

Webáruházunk fejlesztésekor a felhasználóbarát kialakításra és az egyszerűen kezelhető felületre is rengeteg energiát fordítottunk. Nálunk minden egy kattintásra van csak tőled, kezdve a termékkategóriákon át a minőségi termékekig.

 

Amennyiben megtaláltad a megfelelő kategóriát, és a termékek között böngészel, érdemes az adatlapokat is figyelembe venned a választáskor. Kattints a termékek képeire, majd a megjelenített oldalon fontos és részletes információkat és paramétereket találsz, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek a döntésben.

 

Amennyiben biztos vagy választásodban, helyezd a termék(ek)et virtuális kosaradba, és rendelj egy gombnyomásra!