Konnektor átalakító

Sokat utazol? Gondot okoz például Angliában a készülékeid töltése? Nem akarsz további kábeleket beszerezni? Akkor jó megoldás lehet erre egy konnektorátalakító, amelynek segítségével szinte minden gondod megszűnik. Persze nemcsak Londonban lehet probléma a töltés, hanem akár Svájcban is, ahol szintén mások a fali csatlakozók.


 


Az utazóadapterek beszerzése tehát rengeteg gondot vehet le a válladról. Nézz körbe webáruházunkban, és válassz egy UK vagy egy World to Switzerland változatot, hogy végre kényelmesen utazhass a kontinens egész területén!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Milyen adapterre lesz szükséged?

 

A konnektorátalakítók között számos változatot találhatunk, így sokszor nehéz eldönteni, hogy melyikre is lesz szükségünk. Sajnos még Európán belül sem egységesek a fali töltési lehetőségek, amiket sokszor nem veszünk figyelembe, amikor utazásra indulunk. Nem mindegy ugyanis, hogy Angliába tennénk kirándulást, Svájca látogatnánk el, de még Kínában és Ausztráliában is máshogy működnek a dolgok. Néhányan csak akkor szembesülnek problémával, ha már elértek a szállásig, ahol bizony a laptop és a mobiltelefon töltője sem lesz kompatibilis az ottani konnektorokkal. 

 

Konnektorátalakítók kínálata

 

A webáruházunkban számos minőségi mobiltartozékot szerezhetsz be, amelyek között természetesen utazóadaptereket is találhatsz. A konnektorátalakítók nagyban megkönnyíthetik a következő repülésedet, hiszen így végre bárhol és bármikor energiával láthatod el a telefonodat, esetleg a laptopodat egyaránt. 

 

A Home by Somogyi Europe to UK változata egy földelt eszközökhöz való gyártmány, aminek bemeneti csatalkozódugója UK-s, míg a kimeneti aljzata európai verzió. A feszültsége 100 V-tól 250 V-ig terjed, míg áramerőssége 13 A-s. A másik gyártmányuk a World to Switzerland, aminek bemeneti csatlakozója CH-s, míg kimenetije AUS/CHINA, illetve IT, UK, CH, BRAZIL és USA. Ennek köszönhetően szinte bárhová magaddal viheted az egész világon. A feszültsége 100 V-tól 250 V-ig terjed, míg áramerőssége eléri a 10 A-t. 

 

A kategórián belül találhatsz továbbá túlfeszültségvédett elosztót is négy aljzattal. A másfél méteres vezeték lehetővé teszi, hogy végre egy igazán hosszú kábel tulajdonosa lehess. Ezzel végre ügyelni tud a biztonságra, hiszen a védelemmel ellátott típus alkalmas a háztartási eszközök védelmére is.