Lombseprű

Az őszi levélhullással együtt jár azok összeszedése, ehhez azonban szükséged lesz egy speciális szerszámra. A webáruházunkban kapható kerti eszközök között megtalálhatod a lombseprűt, amely hatékony, nincs hangja, nincs szaga és akkor is használható, ha nincsen a közelben áram.


 


A kelléket arra kell használni, hogy a kertbe lehullott leveleket, illetve gallyakat és ágakat össze tudd szedni egy helyre. Mivel ez a fajta kerti szerszám igen hatékony, így gyorsan és egyszerűen szedhetőek össze vele a különböző méretű darabok. Akár még egy virágágyásban is dolgozhatsz vele.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

A legfontosabb kültéri szerszámok

 

Amikor beköszönt a tavasz, egyre több olyan munka vár rád odakint, amihez bizony speciális eszközökre lesz szükséged. Ilyenek a kisebb vagy nagyobb lapátok, a gereblyék, de a lombseprű is egy olyan kellék, ami nélkül szinte lehetetlen megfelelően karbantartani az udvart. Ha családi házban élsz, akkor biztosan tisztában vagy vele, hogy minden évszakban van mit csinálni a kertben. A technológia fejlődésének hála azonban ma már gyerekjátéknak számít az udvar rendben tartása. Végre nem lesz kínszenvedés a kinti feladatok elvégzése.

 

Egy jó minőségű lombseprűvel nemcsak a leveleket, hanem akár a füvet is könnyedén össze tudod szedni. A fák vagy a bokrok tövének teljes megtisztítására alkalmas eszköz erős fogakkal rendelkezik, így gyökeres vagy egyenetlen felszínen is bátran alkalmazhatod. Nem mennek tönkre, a kialakításuk pedig megakadályozza, hogy a levelek beakadjanak a fogak közé.

 

A lombseprűk kínálata

 

A webáruházunkban kapható lombseprűk között megtalálhatod többek között a Hecht 176G jelzésű típusát. A kiváló anyagból készült változatnak igen széles a feje, amely biztosítja a gyors munkavégzést. Ideális megoldás ház körüli munkákhoz. Használhatod levelek, a fű, esetleg a moha összeszedéséhez egyaránt. Ami pedig az R4-et illeti, szintén Hecht gyártmány, amelynek szélessége és hossza is állítható. A fém kivitel tökéletes módszer a gyep karbantartásához, illetve a fűmaradványok eltávolításához. 

 

Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon, hátha megtalálod a szükséges kerti szerszámot, aminek bármikor hasznát veheted a ház körül. Amennyiben megtetszett valamelyik kivitel, tedd azt a kosárba, aminek tartalmát a vásárlás végéig bármikor módosíthatod. A vásárlást követően igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a rendelt terméket.