Vertex

Lakásunkban nagyon fontos szerep jut a fürdőszobának. Legyen akár apró vagy nagy alapterületű, a fürdőnket naponta többször is meglátogatjuk. Nem mindegy tehát, hogy a szaniterek, csaptelepek mellett milyen bútorzattal rendezzük be a fürdőszobánkat. Webáruházunk kínálatában megtalálod a Vertex fürdőszobabútorok széles választékát.

 

Színek és stílusok sokszínű kavalkádjából válogatva rendezheted be a otthonod. Alsó, felső és kombinált szekrényeket egyaránt rendelhetsz tőlünk. Ha egyszerűen összeállítható és stílusos bútort keresel, válaszd a Vertexet!

tovább bezár

Vertex komplett fürdőszobabútorok

 

Nagyon praktikus a Vertex komplett fürdőszobaszekrényeinek kialakítása. Nem csak az alsó és felső tárolás megoldott; a mosdó és a tükör is a bútorba süllyesztve helyezkedik el. A komplett szekrények két- és többszárnyú kialakításban is elérhetőek. 

 

Fiókokkal ellátott vagy enélküli modelleket is találsz Vertex termékeink között. A színek is igazán változatosak, bármely fürdőszobához találsz odaillő darabot. Ha fontos számodra, hogy kényelmesen elférjenek a fürdőszobai holmijaid, válassz komplett Vertex szekrényeink közül.

 

Vertex Fantastic fürdőszobabútor

 

A gyártó Fantastic termékcsaládja tökéletes választás a kisebb alapterületű fürdőszobákba. Ezek a letisztult, modern vonalvezetésű bútorok igazán célszerűen lettek kialakítva. Az alsó és felső elemeket együtt és külön-külön is megrendelheted. 

 

A felső polcok mögé tükröt helyezett el a gyártó, az alsó szekrénybe a mosdó került. A Fantastic bútorok igazán különleges színekben vásárolhatóak meg webáruházunkban. Ha szereted az egyszerű, de egyedi darabokat, a Fantastic bútorokat neked találták ki!

 

Vertex Bianca fürdőszobabútorok

 

A Bianca termékcsalád különlegességét a szögletes kialakítás minimalizmusát megtörő, finoman lekerekített élek adják. A Bianca bútorok méreteinek és színeinek széles választékát kínáljuk számodra. Szekrényeik magas és alacsony kivitelben is megrendelhetőek. Olyan extrákkal felszerelve is kérheted, mint a beépített szennyeskosár. 

 

A Bianca tükrös felső szekrényei csodás kiegészítői lesznek a fürdőszobának. Igazán elegáns megjelenést biztosít a magas fényű kialakítás ezeknek a modelleknek. A Bianca bútorok nagyon sok lehetőséget rejtenek magukban, igazítsd őket bátran a saját igényeidhez.