Fürdőszoba bútor kiegészítők

Az otthonunk megjelenését igaz ugyan, hogy a látványosabb berendezési tárgyaink uralják. Azonban teljessé az apró kiegészítők teszik. A fürdőnkben sincs ez másképp. Webáruházunk fürdőszobabútor kiegészítői hozzájárulnak ahhoz, hogy valóban az ízlésednek megfelelően alakítsd ki ezt a helyiséget.


 


A világítás nagyon fontos eleme a fürdőszobának, hiszen a fényt tükrözik vissza a csillogó felületek. Ezáltal növelhetjük a térérzetet, vagy meghittebbé varázsolhatjuk a hangulatot. Nálunk minden fürdőszobai kelléket megtalálsz, ami álmaid otthonához szükséges.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A fürdőszobabútor kiegészítő jelentősége

 

A fürdőszobánk eleganciáját leginkább a padló és fali burkolat, a szaniter és a csillogó felület határozza meg. Azonban vannak olyan kiegészítők, amelyek megléte vagy hiánya ugyancsak alakítja a komfortérzetünket. 

Nem mindegy, hogy mennyi és mekkora világítótestet helyeztünk el a fürdőnkben, illetve hogy hol helyezkednek el a lámpáink. Tükörrel, világos felülettel növelhetjük a fényérzetet a fürdőszobában. Ehhez azonban professzionális vezérlőre és minőségi fényforrásokra van szükség. 

 

Világítótest és kiegészítő

 

Webáruházunk fürdőszobabútor kiegészítői között épp azt találod meg, ami a káprázatos fényekhez szükséges a fürdőben. LED vezérlőpanelünk vízálló kivitelben készült, így biztonságosan használható a fürdőszobában. A LED sorok exkluzív lehetőségeket rejtenek magukban, melyek különlegessé teszik a fürdő megjelenését.

A megvilágított tükör ugyancsak szikrázó ékkövekként sokszorozza meg a fényt. A fürdőszobákat általában kis méretű vagy elhomályosított ablakokkal látjuk el. Épp ezért fontosak a lámpák. Webáruházunk termékei között igazi kuriózumokat is találsz. Ilyen a mosdópult és a kagyló közötti alátét, amely igazán egyedi fényforrásként szolgál. 

 

További fürdőszobai kiegészítő

 

Nem csupán a bútorok számára forgalmazunk kiegészítőt, melyeket elhelyezhetsz a fürdőszobádban. Olyan kisebb kellékeket is találsz nálunk, mint a törölközőszárító, a fali pohártartó vagy épp a kuka.

A mellékhelyiséget is kellemesebbé varázsolhatjuk, ha egymáshoz illő toalettpapír-tartót és wc-kefe tartót vásárolunk. Bőséges választékunkban megtalálsz mindent, ami az otthonos és elegáns fürdőszoba és mellékhelyiség kialakításához kell.