Álló wc kefe tartó

Mindenki szeretne az otthonába prémiumminőségű, tartós és hasznos termékeket. Nincs ez másként a fürdőszoba esetén sem, azonban itt hajlamosak vagyunk nem túl nagy hangsúlyt fektetni az olyan apróságokra, mint például az álló WC kefe tartó. Manapság szinte bármely üzletben és boltban kapható hasonló termék. Közel sem mindegy azonban, hogy egy gyorsan elhasználódó és színeződő műanyag darabot vagy pedig egy prémium anyagból készült modellt szerzünk-e be.


 


A webáruházunkban kapható típusok mind nagy neves márkák gyártmányai, így egyes darabokra akár 10 éves garancia is vonatkozik.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Milyen tartókat válasszunk az otthonunkba?

 

Biztosan Te sem gondolsz rögtön arra, amikor felújításra kerül a sor, hogy vajon milyen WC kefe tartó is lenne a legpraktikusabb és a legjobb választás az otthonodba. Azonban kicsit sem elhanyagolható kérdés, hiszen ez a kellék nagyban meghatározza a helyiség hangulatát. Amennyiben ugyanis egy gyorsan elhasználódó és elszíneződő műanyag változatot használunk, az nincs jó hatással az összképre, valószínűleg a vendégek sem szívesen végzik el a dolgukat nálunk.

 

Éppen ezért itt az ideje szétnézni a webáruházunkban és kiválasztani egy olyan króm vagy porcelán modellt, amely bármely lakásba, akár nálad is tökéletesen megállja a helyét. 

 

Az álló WC kefe tartók választéka

 

A webáruházunkban számos márka terméke megtalálható, hiszen mi nagyon ügyelünk arra, hogy kizárólag minőségi darabokat tartsunk a palettánkon. Ott van például a Wellis gyártmánya, a Capri modell, amely egy krómozott fém felülettel készült, porcelán tartó. A cég erre a darabra egy év garanciát vállal. Nagy előnye, hogy a megjelenésének köszönhetően, szinte bármely otthonban nagyszerűen tud mutatni.

 

Ne feledkezzünk meg továbbá a méltán híres Bemeta vállalatról sem, amelynek Omega álló kefe és papír tartóval ellátott változata rendkívül egyedi és stílusos. A prémium anyagból gyártott kiegészítő nagyon egyszerűen néz ki, ráadásul igazán modern hatást érhetünk el vele, ha egy hasonló stílusú fürdőszobába helyezzük el. 

 

Szóba jöhet továbbá a barna színben kapható, Aries modell egyaránt, amelyet a Sapho dobott a piacra. A szürkével és antracit árnyalattal kiegészített tartó, szögletes formájának köszönhetően igazán egyedi hatást kelt az otthonodban. 

 

Érdemes tehát körbenézni a széles kínálatunkban és nálunk kiválasztani azt az álló WC kefe tartót, amire szükséged van!