Vásárlói visszajelzés videóval - fürdőszobai kiegészítők Pál Bianka szemszögéből

Otthonunk méretétől függetlenűl a fürdőszoba kiemelt szerepet kap. Mindannyiunk életét kényelmesebbé teszi egy jól felszerelt fürdőhelyiség. Reggeli közérzetünkön rendkívűl sokat segít fürdőszobánk megjelenése és kényelme, hiszen minden nap itt kezdjük és zárjuk napjainkat. Pál Bianka influencerünk is hasonlóképp gondolkozott pontosan ezért törekedett arra, hogy a lehető legkomfortosabb és stílusához közel álló kiegészítőkkel rendezze be új otthonuk fürdőszobáját. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ebben minket választott.

Vásárlói visszajelzés videóval - fürdőszobai kiegészítők Pál Bianka szemszögéből

Fürdőszoba megjelenésének fontossága

A fürdőszoba komfortos megjelenése sokunk számára rendkívűl fontos, hiszen itt kezdődik és ér véget minden egyes napunk. Fontos szerepet játszik minden apró részlet, ezen belül a wc, szappantartó, csaptelep és sok más kiegészítő is. Pál Bianka influencerünk törekedett a harmóniára és emellett a modern megjelenésre.

Modern fürdőszoba kiegészítőinkkel

Hatalmas öröm számunkra, hogy hozzájárulhattunk egy újabb álomotthon megvalósításához. A szuper K-50 Slim falba építhető wc tartályunk, Clement Black fali Rimless WC-nk és Slim Soft Closing WC ülőkénk, Pacific black WC nyomólapunk, Clement fali rimless WC , a Mamba WC papír tartónk, fali kefénk, akasztónk és törölközőtartonk teljesen levették a lábáról amit halhattok is Bianka által készített videóban.

Köszönjünk bíztató visszajelzését és a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

Blog

Ajánlott termékek