Clement Black fali Rimless WC, matt fekete

Cikkszám: WF00070
101 550 Ft
RRP: 106 900 Ft
Távoli beérkezés: 2023.06.12
INGYEN szállítás
Wc ülőke nélkül
Wc ülőke nélkül
Rimless Wc
Rimless Wc
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 5800 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Clement Black fali Rimless WC, matt fekete
Garancia idő
12 hónap
Csomagméret
37x53,5x43,5

Termékleírás

Termékjellemzők

Termék mérete36x52 cm
Ülőkeextra vékony
Rögzítőkonzolrejtett
Garanica10 év

Termékleírás

A perem nélküli – rimless – wc-k legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, könnyen tisztántarthatók.A speciális kialakítású wc-csésze lehetővé teszi, hogy öblítéskor az örvényszerűen körbeáramló víz a wc teljes belső felületét tisztává varázsolja, kifröccsenés nélkül.

Clement Black álló rimless wc

Mind a fali, mind pedig az álló Wellis WC-k rejtett rögzítéssel készülnek. A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokon túl könnyű, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé.

Slim Seat

WC ülőkéink mindegyike tökéletesen illeszkedik a hozzá tartozó wc-hez. A Clement kollekció extra vékony Slim seat ülőkéje elegáns megjelenést biztosít. Az ülőke opcionális tartozék.


Quick Release

A Wellis WC ülőkék ú.n. Quick Release, azaz könnyen eltávolítható kivitelben készülnek. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül a takarítást is nagyban megkönnyíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül, egy mozdulattal leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza is helyezhető.
Az ülőke opcionális tartozék.

Soft Close

Vagyis lecsapódás gátlóval ellátott ülőke. Manapság már alap elvárás egy WC ülőkétől, hogy külső segítség nélkül, lecsapódásmentesen záródjon. Ebben a kérdésben mi sem ismerünk kompromisszumot, ezért WC ülőkéink mindegyike ezzel a technológiával készült. Az ülőke opcionális tartozék.

Vélemények

Clement Black fali Rimless WC, matt fekete
Távoli beérkezés: 2023.06.12
INGYEN szállítás
101 550 Ft
RRP: 106 900 Ft