Clement fali, rimless WC

Cikkszám: WF00016
25%
49 425 Ft
65 900 Ft
Kezdete: 2022.11.27 A készlet erejéig!
Megtakarítás: 16 475 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Wc ülőke nélkül
Wc ülőke nélkül
Rimless Wc
Rimless Wc
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 5800 Ft

Adatok

Kampány típusa
Black Friday 2022
Gyártó
Wellis
Termékverzió
Clement fali, rimless WC
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Termék mérete 36x51,5x35 cm
Anyaga porcelán
Öblítés fajta mélyöblítésű
Rögzítés fajta rejtett
Garanica 10 év

Termékleírás

A perem nélküli – rimless – wc-k legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, könnyen tisztántarthatók. A speciális kialakítású wc-csésze lehetővé teszi, hogy öblítéskor az örvényszerűen körbeáramló víz a wc teljes belső felületét tisztává varázsolja, kifröccsenés nélkül.Mind a fali, mind pedig az álló Wellis WC-k rejtett rögzítéssel készülnek. A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokon túl könnyű, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé. Wc ülőke nem tartozék.

Slim Seat

WC ülőkéink mindegyike tökéletesen illeszkedik a hozzá tartozó wc-hez. A Clement kollekció extra vékony Slim seat ülőkéje elegáns megjelenést biztosít.

Quick Release

A Wellis WC ülőkék ú.n. Quick Release, azaz könnyen eltávolítható kivitelben készülnek. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül a takarítást is nagyban megkönnyíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül, egy mozdulattal leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza is helyezhető.

Soft Close

Vagyis lecsapódás gátlóval ellátott ülőke. Manapság már alap elvárás egy WC ülőkétől, hogy külső segítség nélkül, lecsapódásmentesen záródjon. Ebben a kérdésben mi sem ismerünk kompromisszumot, ezért WC ülőkéink mindegyike ezzel a technológiával készült.

Vélemények

(1 vélemény)
Miklós

Nagyon tetszik, hogy modern és egyedi. Remek minőségű.

Előnyök: -

Hátrányok: -

Clement fali, rimless WC
Rendelhető
INGYEN szállítás
49 425 Ft
65 900 Ft