Clement fali, rimless WC

Termékverzió: Clement fali, rimless WC
Cikkszám: WF00016
Tömeg: 25,2 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
62 600 Ft
RRP: 79 900 Ft
Rendelhető
Wc ülőke nélkül Wc ülőke nélkül
Rimless Wc Rimless Wc
Postai házhozszállítás: 31990 Ft
Átvételi pont szállítás: 2990 Ft
Normál szállítás : 4990 Ft

Adatok

Termékverzió
Clement fali, rimless WC
Garancia idő
12 hónap
Gyártó
Wellis

Termékleírás

Termékjellemzők

Termék mérete 36x51,5x35 cm
Anyaga porcelán
Öblítés fajta mélyöblítésű
Rögzítés fajta rejtett
Garanica 10 év

Termékleírás

A perem nélküli – rimless – wc-k legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, könnyen tisztántarthatók. A speciális kialakítású wc-csésze lehetővé teszi, hogy öblítéskor az örvényszerűen körbeáramló víz a wc teljes belső felületét tisztává varázsolja, kifröccsenés nélkül.Mind a fali, mind pedig az álló Wellis WC-k rejtett rögzítéssel készülnek. A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokon túl könnyű, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé. Wc ülőke nem tartozék.

Slim Seat

WC ülőkéink mindegyike tökéletesen illeszkedik a hozzá tartozó wc-hez. A Clement kollekció extra vékony Slim seat ülőkéje elegáns megjelenést biztosít.

Quick Release

A Wellis WC ülőkék ú.n. Quick Release, azaz könnyen eltávolítható kivitelben készülnek. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül a takarítást is nagyban megkönnyíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül, egy mozdulattal leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza is helyezhető.

Soft Close

Vagyis lecsapódás gátlóval ellátott ülőke. Manapság már alap elvárás egy WC ülőkétől, hogy külső segítség nélkül, lecsapódásmentesen záródjon. Ebben a kérdésben mi sem ismerünk kompromisszumot, ezért WC ülőkéink mindegyike ezzel a technológiával készült.

Vélemények

(1 vélemény)
Miklós
2022.05.20 07:31

Nagyon tetszik, hogy modern és egyedi. Remek minőségű.

Előnyök: -

Hátrányok: -

Clement fali, rimless WC
Rendelhető
62 600 Ft
RRP: 79 900 Ft