Akkumulátoros láncfűrész

Olyan erős és minőségi eszközre van szükséged, aminek minden esetben hasznát tudod venni a ház körül? Mindenki erre vágyik, így nem is kell tovább menned. A webáruházunkban számos olyan kerti gépet találhatsz, amely megvásárlásával sokat segíthetsz magadon. Egy akkumulátoros láncfűrésznek hála például elfelejtheted a rengeteg időt, amit a kinti feladatokkal töltesz, hiszen ezáltal hatékonyabban és gyorsabban végezhetsz.


 


Legyen szó Hecht vagy éppen Al-Ko gyártmányról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire a ház körül szükséged lehet. Nézz körbe még ma!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők

Mit tudnak az akkumulátoros láncfűrészek?

 

Amikor kinti munkához keresel kerti gépet, akkor valószínűleg elgondolkodsz azon, hogy vajon benzines, elektromos vagy éppen akkus eszközt szeretnél. Mindegyiknek megvan a maga előnye, de talán az akkumulátorral felszerelt láncfűrészek lesznek a tökéletesek megoldások a számodra. Ezek ugyanis olyan előnyökkel szolgálnak, amit a többi nem tud nyújtani neked. Ebben az esetben egyedül az akku töltöttségéről kell gondoskodnod, azonban mivel nem szükséges hozzá áramforrás, így a kert bármely szegletébe magaddal viheted. Emellett nem keletkezik utána égéstermék sem, ezáltal akár a műhelyben is nyugodtan be tudod indítani. 

 

Ezeket az eszközöket főként tűzifa darabolásához és gallyazáshoz alkalmazzák, de számos egyéb kültéri feladatra is alkalmasnak bizonyulhatnak. Nem véletlenül tartunk mi sem annyiféle és fajta szerkezetet a kínálatunkban. 

 

Az akkumulátoros láncfűrészek típusai

 

A webáruházunkból beszerezhető fűrészek között ott van például az Al-Ko CS 4030-as kivitele, amely egy hosszú élettartamú és persze erős vágóteljesítményre képes eszközt. A karcsú alakja mindenkit megnyer magának, a felszereltsége pedig csak hab a tortán. Az egyszerű, szerszám nélküli láncfeszítés lehetővé teszi, hogy könnyedén és egyszerűen használhasd az év bármely szakában. A gyártó természetesen a biztonságról sem feledkezett meg, hiszen rendszerfékkel és gyors láncleállítást biztosító kézvédővel szerelte fel ezt a modellt. 

 

Amennyiben ez nem tetszene, tőlünk beszerezhetsz Hecht, illetve Villager termékeket egyaránt. Érdemes tehát körbenézned nálunk még ma és a széles palettánkról kiválasztani a tökéletes és minden igényt kielégítő akkumulátoros láncfűrészedet.