Benzines láncfűrész

Amikor kerti gép vásárlásán gondolkodsz, akkor biztosan eszedbe jutnak a különböző nagyobb, kültéri munkára alkalmas eszközök is. Jó helyen jársz, ha ilyen típusokat keresel, amelyek nemcsak hasznosak, hanem minőségi anyaghasználattal is rendelkeznek. A benzines láncfűrészek ugyanis rengeteg terhet vehetnek le a válladról, ami miatt sokkal több időd marad pihenni.


 


Legyen szó bármilyen Hecht darabról, esetleg BKS modellről egyaránt, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire a ház körül szükséged lehet. Nézz körbe még ma, és válassz egyet a prémium modelljeink közül!

tovább bezár
Gyártó
Teljesítmény
Készletinformáció
További szűrők

Mire képesek a benzines láncfűrészek?

 

Te is azon gondolkodsz, hogy beszerzel egy benzines láncfűrészt? Akkor itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy mire is tudnád majd azt felhasználni. Mivel ez nem egy kis beruházás, így nem érdemes fejjel a falnak menni. Ezeknek a modelleknek az alkalmazása sokkal több mindenre kiterjed, mint a többi eszközé. Mivel jóval nagyobb teljesítményre képesek, sokkal hasznosabb kiegészítői lehetnek az otthoni műhelyednek. Azonban érdemes azzal is számolni, hogy valamivel hangosabban működnek, mint a többi hasonló fajta gépezet. 

 

Általánosságban elmondható, hogy főként fák kivágásához, illetve nagyüzemben történő munkák kapcsán kerülnek elő. Azonban tökéletesen megállja a helyét a ház körül is, egyetlen hátulütője, hogy valamivel többe kerül, mint például egy akkus modell. Szerencsére azonban a Hecht és az Al-Ko gondolt az átlag felhasználókra is.

 

A benzines láncfűrészek típusai

 

A webáruházunkban kapható fűrészek között főként az előbb említett két cég gyártmányaival találkozhatsz. Az egyik legsikeresebb termék a Hecht 50-es benzinmotoros, 2-ütemű motoros darabja. Ez a változat 2,8 LE teljesítményre képes, ami nagy segítség lehet egy olyan háztartásban, ahol évente több alkalommal is szükség van efféle eszközre. Előnye, hogy nem függ az elektromos hálózattól, így akár még egy nehezebben hozzáférhető helyen is alkalmazni tudod. Ne feledkezzünk meg a beépített biztonsági elemekről sem, mint például az erős fogazott támaszték, illetve a méltán híres láncfék.

 

Ami pedig a BKS 3835-öt illeti, szintén jó választás lehet az otthonodba. A háromfogú rönktámasz biztos fogást eredményez a kinti munkálatok során. Emellett rendelkezik soft start indítószerkezettel, amely a lágy beindításért felel. 

 

Érdemes tehát körbenézni a széles termékpalettánkon!