Lagoon Deluxe merevfalú kerek medence, homokszűrővel, mistry fóliás 460x120 cm

Cikkszám: EM00033
389 900 Ft
Raktáron
INGYEN szállítás
Beüzemelés kérhető
Beüzemelés kérhető
Medence
Medence
Létra
Létra
Vízforgató
Vízforgató
Szkimmer
Szkimmer
Medence méret
360x110 cm
460x120 cm
Normál szállítás : Ingyenes
60 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Lagoon Deluxe kerek medence, 460x120 cm-es méretben, homokszűrővel, vastagított belső fóliával
Garancia idő
36 hónap
Medence méret
460x120 cm

Termékleírás

Termékjellemzők

Belső fólia vastagsága 0,35 mm
Átmérő 4,6 m
Vízmennyiség 20.000 l
Homokszűrő berendezés  4 m3/h 230V/50Hz
Magasság 1,2 m

Termékleírás

Szeretné egy könnyen, csupán 2-3 óra alatt telepíthető körmedencével meglepni családtagjait Ez esetben ajánljuk Lagoon Deluxe termékcsaládunkat, melyek amellett, hogy tágas fürdőtérrel rendelkeznek, merevfalú megoldásukkal stabil tartást biztosítanak medencéjének. Lagoon Deluxe medencéink különlegessége, hogy fa mintázatú palásttal kaphatók, így még könnyebben illeszkednek a növényekkel teli kerthez, ahol a fürdőzés garantáltan örömteli szórakozást fog nyújtani Önnek és vendégeinek egyaránt. Lagoon Deluxe medencénk különlegessége, hogy  fautánzat borítással kapható. Így még jobban fog illeszkedni a növényekkel teli kertjébe, ahol a fürdőzés garantáltan örömteli szórakozást fog nyújtani Önnek és családjának egyaránt.

Lagoon Deluxe fémvázas kerek medence

Fémvázas kerek medence. Biztonsági létra tartozik hozzá, mely segít a kisebb gyermekek probléma mentes beszállását.A medence leeresztését egy búvárszivattyú (nem része az ajánlatnak) segítségével lehet megoldani. A takarófólia nem része az ajánlatnak. 4 m3/h 230V/50Hz homokszűrő gondoskodik a víz tisztán tartásáról.

Merevfalú medence főbb tulajdonságai


A homokszűrő csatlakozásának helye ki van alakítva a medencén.Cink bevonatú acél vázzal rendelkezik, mely kívül és belül festett. A palást téliesíthető. A napkollektor használatához a homokszűrő és a szkimmer szükséges. A homokszűrő használatához szkimmer szükséges. A szkimmer tartozéka a terméknek.

Homokszűrő vízsztisztítás


Egy homokszűrőt normális esetben egy kisebb tartályként képzelhetünk el, amelyet gyártója kvarchomokkal töltött meg, és beépített a vízforgató rendszerbe, tehát a medence vize a forgatási folyamat során átpréselődik ezen a szűrőberendezésen. Erre azért van nagy szükség, mert a szennyeződések a tartályon áthaladva fennakadnak a homokon, így a medencébe minden esetben megtisztított víz kerül vissza. Ez természetesen csak és kizárólag abban az esetben valósulhat meg, ha az úszómedencéhez megfelelő méretű szűrőt választottunk. Akár 4-5 évig is képes biztosítani az úszómedence vizének minőségét. A homokszűrő a szivattyúval együtt nem a medencében, hanem azon kívül, a gépházban helyezkedik el, vagy a medence közvetlen társaságában felépített aknában, és üzemeltetéséhez mindig elektromos áramra van szükségünk. A szivattyú a medence vizét a homokszűrő tartályában megtalálható homokon belül préseli át, majd az ellentétes oldalon megtalálható befúvók már a megszűrt, tiszta vizet áramoltatják vissza, hiszen a homok időközben megkötötte a vízben megtalálható szennyeződéseket. 

Vélemények

(3 vélemény)
Szilvia

.

Előnyök: -

Hátrányok: -

Dániel

.

Előnyök: -

Hátrányok: -

Ildikó

Stabil, mutatós és nagyszerűen használható úgy a gyerekek mint felnőttek.

Előnyök: -

Hátrányok: -

Lagoon Deluxe merevfalú kerek medence, homokszűrővel, mistry fóliás 460x120 cm
Raktáron
INGYEN szállítás
389 900 Ft