Tavaszi kertrendezés a Homelux-szal

Kiszabadulnál a négy fal közül és élveznéd az első tavaszi napsugarakat? Egész télen arra vártál, hogy a jó idő közeledtével végre több időt tölthess a szabadban? Irány a kert! Na de nem árt felébreszteni a kertedet is a téli álomból! Beszereznél egy új kerti bútor garnitúrát, esetleg egy hintaágyat vagy egy nagyobb kerti tárolót? Olvasd el ajánlatunkat, mely segítségével még otthonosabbá, modernebbé és praktikusabbá tehesd a kis birodalmad, a kertedet!

Tavaszi kertrendezés a Homelux-szal

A Te kerted, a Te oázisod!

A kert egyik legnagyobb előnye, hogy tényleg, teljes egészében a saját igényeidre, elképzeléseidre szabhatod és folyamatosan formázhatod. Egy valódi oázis, ahova menekülhetsz feltöltődni, az egyhangú hétköznapok sivataga elől. Nincs is jobb, mint meginni a reggeli gőzölgő kávét és így kezdeni a napot, vagy a hűvös estéket egy kardigánba burkolózva a fülemülék éneke mellett élvezni. Ezt az oázisélményt Te is egyszerűen elérheted a tökéletes kerti tartozékok, hasznos kiegészítők és a hozzád illő dizájn segítségével. Olvass tovább tippjeinkért!

Kényelem és stílus - Függőágy és hintaágy

Szeretnél egy központi helyet a kertedben, ahová szívesen elvonulhatsz olvasni, gondolkodni és még csodásan is néz ki? A hinta- és függőágyak Neked lettek kitalálva! A Hecht Baharu Lux favázas hintaágyat a gyerekek is imádni fogják! Ezzel a darabbal egyenesen a trópusokra repülhetsz, hiszen trópusi Meranti fából készült, mely rendkívüli masszivitást és luxus kivitelt varázsol a hintaágynak. Praktikusan ággyá alakítható, így akár egy délutáni szieszta helyéül is szolgálhat. Ha csak egy egyszemélyes, saját kis kuckót alakítanál ki a kertben, a Vinto New függőágy a tökéletes választás! Kényelmes hintafotel, amelyben a kerti partikat, a grillezést vagy a délutáni pihenést is élvezheted.

Praktikus megoldások - Szerezz be egy nagyobb kerti tárolót!

Fanatikus kertész hírében állsz, vagy mint új hobbi kezdenél bele a kertészkedés művészetébe? Lehetsz kezdő vagy tapasztalt kertész-veterán, előbb-utóbb az addig hatalmasnak tűnő kerti tárolód aprónak fog tűnni a sok kertészeti eszköz, szerszám vagy a grill, fűnyíró és kerékpár mellett. Tervezz hosszabb távra és szerezz be rögtön egy nagyobb kiadást! A Factor 6X6 kerti ház biztonságos és tartós otthona lesz eszközeidnek. Gyönyörű fa hatású dizájnjának és modern kialakításának hála nem lesz zavaró a kert összképét tekintve, sőt, teljes értékű kiegészítője lehet házi
oázisodnak.

A kert ékei - Virágtartók, virágládák

Függesztett virágtartókkal, nagy, gyönyörű virágtartókkal, stílusos virágládákkal feldobhatod a teraszod és kerted! Ezekkel a stílusos kiegészítőkkel díjnyertes udvart rendezhetsz be. Ráadásul virágtartóink nem csak kint, a belső helyiségekben is csodásan mutatnak. Legyen a Te kerted az idei kerti partik központi helye, ejtsd ámulatba vendégeidet tökéletes kerti kiegészítőkkel! A Homelux segítségével a legújabb és legmodernebb bútorokkal, tartozékokkal rendezheted be kertedet!

Blog

Ajánlott termékek