Corner Tool Rack

Cikkszám: 230826
6 990 Ft
RRP: 11 490 Ft
Nincs raktáron
Időjárásálló
Időjárásálló
Karbantartást nem igényel
Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás
Könnyű tisztítás
UV védelem
UV védelem
Normál szállítás : 1290 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Termékverzió
Corner Tool Rack
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

A Corner Tool Rack nagyon praktikus és szilárdan elkészített tartó kerti szerszámokhoz. Kiváló minőségű műanyagból készül, 56,5 cm széles, 56,5 cm mély és 88,5 cm magas. 14 különböző kerti szerszámot lehet tárolni rajta, amely lehetővé teszi a hely tökéletes megszervezését különféle típusú tárolórekeszekben, szerszámházakban, a garázsban vagy a raktárban. 

A keter igéret

Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem

A sarokszerszám-állvány kerti szerszámokhoz speciális lyukakkal és megfelelő fogantyúkkal van felszerelve, amelyeknek köszönhetően könnyedén rendezhetjük a különféle kerti szerszámok és kiegészítők tárolását. Fontos szempont, hogy az állványt egy nedves ruhával könnyedén meg tudjuk tisztítani , mivel műanyagból készül. 

A sarokszerszám-állvány a kerti szerszámokhoz fekete és szürke színben készül, így esztétikus megjelenésű lesz. A kerti szerszámok és kiegészítők a lyukakba helyezhetők vagy a tartókba rögzíthetők. Ezzel a megoldással a kerti felszerelések tárolására mindig rendezett lesz, és könnyen megtalálhatjuk a szükséges szerszámot. Az állvány kiválóan alkalmas a Keter kerti házakra is. 

A Keter cég - a Keter a világ minden tájáról ismert márka, olyan cég, amely több mint 60 éve gyártja a legjobb minőségű termékeket. A legtöbb cikket előállító gyárak Európában találhatók. A Keter két másik márkával egyesült: az Alibertel és a Curverel. A nagy funkcionalitás és az innovatív technológiai megoldások az egész világon olyan ügyfelek ezreit teszik elégedetté, akik használják a Keter termékeket.

Termék súlya: 2,5 kg

Csomag mérete: 114,5 x57,5 x 92,5 cm

A Termék méretei
Szélesség 92,5 cm
Mélység 57,5 cm
Magasság 114,5 cm

Vélemények

Corner Tool Rack
Nincs raktáron