Fémvázas medence szett 300 X 76 cm

Termékverzió: Fémvázas medence szett 300 X 76 cm
Cikkszám: 5902659148810
Tömeg: 21,3 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
74 990 Ft
RRP: 97 990 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Medence Medence
Takarófólia Takarófólia
Vízforgató Vízforgató
Vegyszeradagoló Vegyszeradagoló
Méret
300x76 cm
450x90 cm
Normál szállítás : 1990 Ft
55 000 Ft
14 000 Ft
10 500 Ft

Adatok

Méret
300x76 cm
Termékverzió
Fémvázas medence szett 300 X 76 cm
Garancia idő
12 hónap
Gyártó
Mirpol

Termékleírás

Termékjellemzők

Méretek300x76 cmÁtmérő300 cm
Kapacitás5300 lSzivattyú1136l/h

Nagy kerti medence - felejthetetlen nyár a kertben

A kerti medence lehetővé teszi, hogy egyszerre többen is úszhassanak. Medence térfogata 5377 literA kiegészítőkkel ellátott medence tökéletes kertjéhez vagy teraszához. Érezze úgy magát kertjében, mint nyaraláskor - a gyerekek elfelejtik az unalmat, Ön pedig pihenni fog a frissítő vízben. A keretmedencéket felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlják. A medence kerettel történő felszerelése egyszerű és problémamentes.

Keretes medence - vonzerő az egész család számára

 

A nagy 300 cm átmérőjű és a 5377 literes térfogatú medence  több embe befogadására is képes. Védőburkolat használata megakadályozza a szennyeződések vízbe jutását. A szűrőrendszer gondoskodik a víz tisztaságárólA medence alatti párna megakadályozza a károkat és hőszigetelést biztosít. A medence vegyi úszó adagolója lehetővé teszi az egyedi víztisztítást az igényektől függően. A szilárd felépítés jelentősen növeli a stabilitást és a biztonságot a vízi szórakozás során. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a medence hosszú élettartammal rendelkezik. Tartós anyag kopásvédelmet nyújt. A javító készlet lehetővé teszi kisebb sérülések korrigálását. Az összeszerelés nagyon egyszerű.

Készlet kerti medence kiegészítőkkel

Az éjszaka hideg óráiban a medence szőnyege megakadályozza a víz gyors lehűlését. Ezenkívül megvédi a medence alját a kopástól.
A medence alatti párna nagyobb, mint a medence, ezért lehetővé teszi, hogy megtisztítsa a lábát a szennyeződéstől, mielőtt belépne a vízbe. Ennek köszönhetően a kerti medence vize tiszta marad.

A medence felépítés

Erős keret megerősítő kerettel - biztosítja a medence szerkezetének stabilitását. Szűrőrendszer - könnyen tisztán tartja a vizet. Bilincsek és tömítések a szivattyúhoz - nekik köszönhetően a szivattyú még hatékonyabb és a víz kristálytiszta. Csere szűrő - a szűrőrendszer alapvető eleme. Védőburkolat - védi a vízszintet a szennyezéstől, és megakadályozza, hogy a gyermekek felügyelet nélkül belépjenek a medencébe. Kémiai adagoló - a medencekémia adagolása tabletták formájában az egyéni igényektől függően. Pad a medence alatt - a medence alapjának további védelme, valamint a talaj és a medence közötti hőszigetelés. Javítókészlet - a sérült anyagok könnyű javítása.

Nagy medencék építéssel - tiszta víz a medencében

Minden kerti medence alapfelszereltsége egy hatékony szűrőszivattyú 1136 l / h teljesítmény mellett. A medence szivattyúja beszívja a szennyeződéseket, és tisztán tartja a vizet. A védőburkolat különösen fontos elem. A burkolat használata megkönnyíti a víz tisztán tartását - megakadályozza a levelek, eső vagy nem kívánt rovarok vízbe esését. Ezenkívül a takaró megakadályozza, hogy a gyermekek szülői felügyelet nélkül lépjenek be a medencébe, ami jelentősen befolyásolja a biztonságukat. A medence kémiai adagolója rendelkezik egy adagolási intenzitás beállítási funkcióval, amely lehetővé teszi az adagolás egyéni igényekhez való igazítását.

Stabil kerti medencék - megbízható frissítő a forró nyári napokon

A nagy kerti medence masszív kerettel rendelkezik . A váz felépítése jelentősen növeli a medence stabilitását. További előny az öv, amely megerősíti a keretet . A megjelölt rögzítési pontok megakadályozzák az öv csúszását. A medence anyaga háromrétegű PVC-ből készül , amelyet a tartósság és a nagy sérülésállóság jellemez. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a medence hosszú élettartammal rendelkezik. A készlet a következőket tartalmazza: kerti medence, építkezés a medencéig, a szerkezetet megerősítő öv, védőborítás, pad a medence alatt, medence kémiai adagoló (úszó), építési illesztések, szűrőszivattyú tömlő a szivattyú csatlakoztatásához, tömlőbilincsek, leeresztő szelep, csere szűrő, javítókészlet, utasítás, sapkák a szivattyú nyílásain, fóka

Termékméret

  • a 300 cm -re megnövelt átmérő és az 5377 literes vízkapacitás
  • a szilárd konstrukció jelentősen befolyásolja a játék stabilitását és biztonságát
  • a felhasznált anyagoknak köszönhetően a medence sok évszakra tökéletes lesz
  • a tartós anyag védelmet nyújt a kopás és a vízszivárgás ellen
  • javító készlet lehetővé teszi a kisebb sérülések korrigálását

Vélemények

Fémvázas medence szett 300 X 76 cm
Beszállítói raktáron