Menetrögzítő kamera, a biztonságos közlekedés záloga

A menetrögzítő kamera elterjedése egyre gyakoribb, ma már nemcsak a rendőrség és a taxisok, hanem nagy számban használják hétköznapi sofőrök is. Könnyen felszerelhető, de arra figyelni kell, hogy ne lógjon bele a vezető látóterébe, ugyanis így balesetet okozhat. Mindamellett, hogy sok esetben segíthet tisztázni vitás helyzeteket, ügyelni kell rá, hogy személyiségi jogokat ne sértsünk az alkalmazása során! Az autósok elsősorban önmaguk és autójuk védelmében vásárolják meg ezeket a sokoldalú eszközöket.

Menetrögzítő kamera, a biztonságos közlekedés záloga

Mivel a menetrögzítő kamera gyakorlatilag egy szemtanúként funkcionál a közlekedés során, sok esetben rendkívüli segítséget jelenthet a vezető számára. A kínálatunkban szereplő menetrögzítő kamerák számos előnnyel rendelkeznek.

A menetrögzítő kamera előnyei

  • Egy autóbaleset során objektív bizonyíték lehet.
  • Biztosítási csalások megakadályozására is alkalmas eszköz.
  • Rögzíthető vele az egész utazás, így később is megtekinthető lesz bármi, amit esetleg nem vettünk észre, és csak később derül ki, hogy jelentősége lehet. Akár nyaralásunk alkalmával a szálláshelyre vezető utat is felvehetjük vele, mely a vakációról készült kisfilmben is szerepelhet.
  • Parkolásnál hatékony segítséget nyújthat.
  • Balesetek és egyéb kellemetlen helyzetek is megelőzhetők vele.

Nagyon sok hasznos funkcióval rendelkezik egy kiváló minőségű menetrögzítő kamera, típustól függően ezek eltérőek lehetnek. Vegyük figyelembe, hogy milyen célra vásárolnánk, és természetesen azt is, hogy mekkora összeget bír el a pénztárcánk!

Menetrögzítő kamera tolatókamerával megspékelve

Az egyik legnépszerűbb termékünk ebben a kategóriában a DVR 300 menetrögzítő kamera tolatókamerával, jó ár-érték arányban kapható. Masszív burkolattal rendelkezik, ezáltal kibírja az esetleges ütközést is.

Két darab kamerája előre is és hátra is lát, mindkettő képe rögzíthető, ezzel elérhető, hogy bizonyító jellegű legyen egy balesetnél vagy vitás helyzetben a felvétel. Széles látószögű, FULL HD felbontású képet készít az időpont és a rendszám megjelenítésével egyidejűleg.

A sáv elhagyására és a követési távolság be nem tartására is felhívja a vezető figyelmét ez az intelligens eszköz. A tolatókamerában beépített LED világítás található, a kamera éjszakai érzékenysége megnövelt.

A menetrögzítő kamera érzékeli az ütközést, és zárolja a felvételt, hogy ne lehessen törölni, ezzel megakadályozva a visszaélést. Parkolóőr funkcióval is rendelkezik, ütközéskor ilyen esetben is felvételt készít.

 

Menetrögzítő “okos” visszapillantó tükör

A rohamosan fejlődő elektronikai ipar nemcsak otthonunkban, hanem az utazások során autóinkban is jelentősen megkönnyítik életünket. Okosabbnál okosabb és modern eszközök állnak rendelkezésünkre a biztonságunk érdekében.

Az egyszerűbb kameráktól a menetrögzítő okostükörig minden megtalálható kínálatunkban. Az általunk forgalmazott menetrögzítő okos visszapillantó tükör első és hátsó kamerával rendelkezik, mindkét kép látható a felvételen.

Automatikus tolatókamera módban is működik, van rajta vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat, és még rengeteg funkció és lehetőség jellemzi. Többek között beépített mikrofon, telefon kihangosító, telefonálás a telefon érintése nélkül, valamint navigáció. Amennyiben szeretnéd a körülötted lévő dolgokat rögzíteni az autódban, de nem tudod, melyik eszköz való neked, keresd munkatársainkat bizalommal!

Blog

Ajánlott termékek