Autós kamera, fedélzeti kamera

Tekintse meg autós kamera, fedélzeti kamera kínálatunkat! Napjainkban rohamléptekkel fejlődik az elektronikai ipar, ezen belül a lakásban, illetve az autónkban használható cikkek is. Szinte napról napra lesznek egyre modernebbek, okosabbak ezek az eszközök, és nagyban megkönnyítik az életünket.

 

Az elektromos hűtő- és fűtőberendezések, párásítók, párátlanítók, világító testek, hangtechnikai eszközök, televíziók, autós kamerák és fedélzeti kamerák, valamint egyéb tartozékok - mind megtalálhatók honlapunk kínálatában. Hosszú évek óta arra törekszünk, hogy minden elképzelésedet valóra válthasd webáruházunk segítségével.

tovább bezár
3 db termék

Csak pár kattintás

 

Amennyiben az autós közlekedést szeretnéd biztonságosabbá tenni, az elektronikai termékkínálatban megtalálhatod azokat a termékeket, amik ebben segítenek. Honlapunkon nagyon könnyen tájékozódhatsz, a termékek felsorolásából ki tudod választani azt, ami téged érdekel, és láthatod teljes kínálatunkat.

 

Minden termékről részletes ismertető áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy kiválaszthasd az elképzelésednek megfelelő árut. Egy kattintással a kiválasztott cikk a kosaradba kerül, majd a fizetési mód és az átvétel helyének kiválasztása után már kész is a rendelés. Pár napon belül máris élvezheted a termék nyújtotta előnyöket és a kényelmet.

 

Elektronikai kínálatunk

 

Minden, ami az otthonodban, a kertedben, az autódban jó megoldás lehet az elektronikai eszközök terén, az nálunk megtalálható.

 

Az autós közlekedés biztonságát javítják az autós kamerák és a fedélzeti kamerák. Az egyszerűbb tolatókameráktól a legbonyolultabb menetrögzítő okos visszapillantó tükrökig minden kategóriát megtalálhatsz kínálatunkban.

 

A tolatókamera megkönnyíti, és biztonságosabbá teszi a parkolást, megmutatja az autó körül lévő embereket, tárgyakat, ezáltal elkerülhetők a balesetek. Összekapcsolható a megfelelő rádióval vagy monitorral, így megjeleníti a kamera képét.

 

Autós kamera, fedélzeti kamera

 

A DVR 300 menetrögzítő kamera tolatókamerával az egyik legkiválóbb termékünk, nagyon jó ár-érték aránnyal. Előre és hátra is látó 2 db kamera, mindkét kamera képe rögzíthető, így bizonyítékot szolgáltat balesetnél. FULL HD felbontású, széles látószögű felvételt készít, melyen megjeleníti az időpontot és a rendszámot is. Figyelmeztet a sávelhagyásra és a követési távolság be nem tartására. Masszív fém burkolattal szerelt, hogy kibírja az esetleges ütközést.

 

Reméljük, ajánlatunk felkeltette az figyelmedet, és további kínálatunkat is megtekinted.