Szolár takaró fóliák

Megvetted és beüzemelted új, kedvenc medencédet? Vagy esetleg régóta gondokozol már azon, hogy növelnéd a fürdőzéssel kapcsolatos komfortfokozatot? Javasoljuk, nézd meg szolár takarófólia kínálatunkat, mert ezeket beszerezve biztosíthatod a medencében lévő víz melegen tartását, illetve az állandó hőmérséklet megőrzését. 


 


Nem csak, hogy megtartja a hőmérsékletet, de a speciális, vízfelszínre helyezhető buborékos fóliának köszönhetően, a víz a napsugarak hőjét a vízfelszín alatt csapdába ejti, így jelentősen hozzájárul a hőfokának az emeléséhez is. Ez nagyságrendileg naponta akár 3-4 fokot is jelenthet, ami rengeteget számít, ha fürdőzni szeretnénk benne.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Webshopunk 10 éves múltra tekint vissza, és ez idő alatt mindig is elsődleges szempont volt, hogy a hozzánk érkező vásárlók igényeit teljeskörűen kielégítsük. Partnereink olyan gyártók, melyek egyértelmű garanciát jelentenek arra, hogy az általunk az ingatlan, az ingatlan felújítás, valamint a kert témájában forgalmazott minőségi termékek jó szolgálatot tesznek majd vevőinknek.

 

A szolár takarófólia remek választás a medence vízhőmérsékletének megtartásához!

 

A webshopunkban a medence kategórián belül találhatóak meg a víz hőmérsékletét megtartó szolár takarófóliák. Kitűnő választás egy ilyen fólia megvásárlása, ugyanis, akár új, akár régi medencével rendelkezik is valaki, a takaró fóliát alkalmazva kellemesebb vízhőmérsékletet érhet el. 

 

Amennyiben a medence rendelkezik vízmelegítő rendszerrel, a megemelt hőmérsékletet könnyen megtartható ezzel a borítással így akár még a medence energiafelhasználása is csökkenthető. A szolár takarófólia bármelyik nálunk kapható medencéhez megvásárolható, és használata egyformán előnyös.

 

Hogyan lehetséges a szolár takarófólia online megvásárlása?

 

A boltunkban történő vásárlást jelentősen könnyíti és egyszerűsíti az oldal bal részén található szűrő megfelelő beállítása. Az egyéni preferencia szerint, illetve a medence méretének a beállításával megjelennek a beállított feltétel szerinti fóliák, így könnyebben választhatunk.

 

Amennyiben megvan az, hogy melyik terméket szeretnéd megvásárolni, azt a saját oldaláról tudod a kosárba helyezni. A megrendelést a szükséges adatok megadásával tudod leadni, illetve véglegesíteni. Amennyiben szeretnéd, további opciókat is igénybe vehetsz és beállíthatsz a rendelés során, így például igény szerint a 60 napos visszaküldési garanciát is választhatod.