Medence belső fólia

Egy saját kerti medence vitán felül az egyik legkényelmesebb módja a nyári kikapcsolódásnak. Nem kell sorban állnunk a strandokon, megküzdeni a jó helyekért és osztozni a medencéken a tömeggel. Azonban ahhoz, hogy maradéktalanul élvezhessük a kerti csobbanást, szükségünk lesz néhány kellékre. Pédául medence belső fóliára, karbantartási eszközökre és vegyszerekre.


 


Az alapos és gondos karbantartás higiéniai szempontból nagyon fontos. Azonban jóval könnyebb a dolgunk, ha a medence borítása hibátlan és sima. Így kevésbé tapadhatnak meg a szennyeződések. Nézz hát körül nálunk!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

A medence üzemeltetéséhez szükséges eszközök 

 

A kerti medencék típusai és a működtetésükhöz szükséges technológiák óriási fejlődésen mentek át az utóbbi évtizedben. Ennek az az oka, hogy a vásárlói igények egyre inkább a minőségi privát fürdőzés felé mozdultak. Vagyis a könnyen kezelhető, egyszerűen tisztán tartható kerti medencéket keresik a vevők.

 

Hiszen a saját medencénk épp úgy karbantartási igényel, mint a strandok vizei. A higiénia biztosítása egészségügyi kérdés, vagyis óriási a jelentősége. A medencét ezért folyamatosan szűrni, a vizét forgatni és fertőtleníteni szükséges. Az olyan kiegészítőkkel, mint a fóliák, a lépcső vagy a lábmosó, még kényelmesebbé tehetjük a fürdőzést.

 

Medence belső fólia

 

Minél egyszerűbb használhatóvá tenni a medencénket, annál hamarabb élvezhetjük a hűs vizet. A medence belső fóliák célja éppen az, hogy könnyen egyenletes borítást biztosítsanak a kerti medencéknek. Webáruházunkban a Wellis több medencefóliáját is megtalálod. Ezen termékek mintázata még hatásosabbá teszi a medencék megjelenését.

 

Emellett nem kell tartanunk az aljzat vagy az oldalsó falak csempéinek egyenetlenségeitől sem. A 0,25 milliméter vastagságú fóliát számos méretben megrendelheted tőlünk. Tedd kényelmessé és tökéletesen simává a medencéd belső felületét.

 

További termékeink kerti medencékhez

 

A belső fólia, a tisztítószerek és -eszközök mellett webáruházunk termékpalettája igen széles ami a medencéket és kezelésüket illeti. Takaró- és szolárfóliákat, lábmosókat, biztonsági létrákat és egyéb kiegésztőket is forgalmazunk. 

 

Érdemes figyelmesen végigböngészni a kerti medencéinket és a hozzájuk kapcsolódó termékeinket. Így egy helyről szerezhetsz be minden szükséges kelléket az önfeledt csobbanáshoz.