Lánckenő olaj

Ez a kategória lánckenő olaj kínálatunkat tartalmazza, melyben AL-KO és Hecht márkák termékeiből válogathatsz. Ahhoz, hogy a mindennapi kerti feladatok gördülékenyen menjenek, biztosítani kell a gépek megfelelő olajozottságát. Az ehhez szükséges olajat megbízható helyről érdemes beszerezni, ahol garantált a kifogástalan minőség. 


Nalunk, itt a Homeluxnál fontos a minőség és a megbízhatóság. Folyamatosan bővítjük termékpalettánk, hogy az igényekre a legszélesebb körben megoldást nyújthassunk. Gondoskodj munkagépeid hosszabb élettartamáról, hogy sok éven át a segítségedre lehessenek!

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Kerüld a rossz minőségű kenőolajok használatát, azok ugyanis károsíthatják a gépeid, ahelyett hogy mérsékelnék a kopásukat, és védenék őket. Válassz megbízható, kiváló minőségű Hecht, vagy AL-KO termékeket!

Lánckenő olajok széles választéka 

Többféle típusú és kiszerelésű lánckenő olajból választhatsz, igényeidnek megfelelően. Mindkét márka méltán kiérdemelte a népszerűségét. A kertészkedésben járatosak és a barkácsolást kedvelők körében is kelendőek. Szeretnél még inkább odafigyelni eszközeid karbantartására? Ez esetben a legjobb helyen jársz! Nálunk ugyanis nem csupán munkagépek közül szemezgethetsz, hanem a gépek élettartamának növelésére is biztosítunk megoldást. 

Legyen a fűrészelés gördülékeny, gondoskodj kedvenc gépeid védelméről! Válogass kenőanyag kínálatunkból, hogy minden folyamatot kellően olajozottan végezhess! Többé nem kell a szomszéd segítségét kérni, egyszerűen a garázsodban minden praktikusan elhelyezhető. A karbantartás gyerekjáték, ha az összes kellék a birtokodban van.

Hogyan rendelj webáruházunkból? 

Elsődleges szempont, hogy könnyen eligazodhass oldalunkon, és a lehető leggyorsabban megtaláld a számodra szükséges termékeket. Különböző kategóriákat hoztunk létre, melyekben célirányosan keresgélhetsz. Ehhez nem kell mást tenned, mint rákattintani a „lánckenő olaj” alkategóriára, és máris átfuthatod a választékot. Amennyiben kerti gépet is vásárolnál, a felsőbb kategóriákat is böngészd át, mint például a „kerti gép” szekción belüli „fűnyíró” oldalt!

A szimpatikus termékeket egyszerűen add kosárhoz, majd néhány alapadat megadása után el is indul a megrendelésed feldolgozása! Ne késlekedj, szerezz be minden praktikus kiegészítőt, hogy a kinti munka zavartalan és örömteli lehessen!