Benzines fűkasza

A benzines fűkasza rendszeres és gyakori használatra szánt, magas teljesítményű gép, amely nem hiányozhat a nagy alapterületű kerttel rendelkező vagy ipari területeket, parkokat gondozó szakemberek, telektulajdonosok munkagépei közül. 


 


Bárhol, bármikor lehet használni őket, szinte korlátlanul. Ha mindennapos használatra, erőteljes, méretes és dús növényzet gondozására keresel egy időtálló terméket, a benzines fűkasza lesz a neked való. Webáruházunkban számos minőségi benzines fűkaszára bukkanhatsz!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
10 db termék

Benzines fűkasza mindennapos használatra

 

A benzines fűkaszák robusztus, masszív kialakítású darabok, ennélfogva az áruk is magasabb. Akkor érdemes őket választani, ha gyakran, szinte minden nap sort kerítesz nagyméretű területek gondozására. Egy benzines fűkasza még a legsűrűbb növényzettel is felveszi a harcot. 

 

Legnagyobb előnye, hogy bárhol használható, működtetéséhez nem szükséges áramforrás, ám használata a magas benzinárak miatt költségesebb is. Az ipari területek, közterületek, közintézmények udvarának ápolására azonban nincs náluk alkalmasabb eszköz. Otthoni használatra a benzines fűkaszák egyszerűbb, félprofi változatai megfelelőek. 

 

Minden géptípus felfedezhető fűkasza kínálatunkban. A méltán népszerű Hecht márka termékei mellett a BC és a BM darabjaival is várjuk kedves vásárlóinkat. Az akciós árak és az ingyenes szállítás lehetősége számos benzines fűkaszát vonzóvá tehet számodra!

 

Tapasztald meg a korlátlan működés élményét!

 

A benzines fűkasza tehát a piacon elérhető fűkaszák legkiemelkedőbb és legjobb teljesítménnyel rendelkező típusa. Ha rendszeresen dolgozol nagy területen, kihagyhatatlan darab számodra. Nem tudsz hibázni akkor, ha elismert márkáink termékei közül választasz egyet.

 

A rendeléseket igyekszünk rugalmasan kezelni és igazodni a vásárlók eltérő igényeihez. Ennek érdekében a fizetés több módon is intézhető: azonnali bankkártyás, átutalásos és utánvétes fizetésre is van lehetőség. A szállítás futárszolgálat útján vagy személyes átvétel keretében, üzletünkben oldható meg. Egyedi megoldásokkal és karbantartási szolgáltatással is várunk webáruházunkban! Fedezd fel páratlan termékkínálatunkat, és légy te is elégedett vásárlóink egyike!