Kerti fotel

A tavasz beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. A kertes házban és a teraszos lakásokban élők is élvezhetik a kültéri bútorok kényelmét. Válogass a kerti fotelek közt, ha igazán exkluzív darabokkal rendeznéd be a kerted. Számos modell a balkonokon is elhelyezhető. A gyerekekre is gondoltunk, hintáink több színben várják a kicsiket. A függőszékek és polyrattan fotelek pedig elengedhetetlen kellékei a kültéri összejöveteleknek és a csendes estéknek egyaránt.

 

Győződj meg te is kínálatunk gazdagságáról, és rendeld meg még ma foteled vagy gyermeked hintáját.

tovább bezár
Gyártó
Garnitúra színek
Készletinformáció
További szűrők
12 db termék

Kerti függőfoteleink

 

Meghitt, kuckós pillanatokat tölthetsz egyedi kialakítású függőfoteleinkben. A rattanból vagy technorattanból font öblös kosarak acélvázról lógnak alá. Ezt acéltalapzat tartja stabilan a talajon. A puha párnákba süppedve relaxálhatunk, vagy olvasgathatunk a szabadban. Teraszra, erkélyre, kertbe egyaránt ajánljuk a függőfoteleket, igazán különleges kiegészítői lesznek a külső tereknek. 

 

Polyrattan kerti fotel

 

A műrattan kerti bútorok évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. A műanyag vagy polyrattan modellek ugyanis a fonott minta miatt elegáns jelleget tükröznek. Azonban, szemben a valódi rattan bútorokkal, ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Vízállóak és jól tűrik az UV sugárzást is. A tisztításuk is rendkívül egyszerű, a különböző darabok pedig nagyon jól variálhatóak.

 

Kerti gyermekhintáink

 

A gyermekes családok kertjei elképzelhetetlenek játékok nélkül. Az általunk forgalmazott fészekhintákat és csónakhintákat egyidejűleg több gyermek is használhatja. Sőt, mivel 120-150 kg a teherbírásuk, akár a szülők is kipróbálhatják őket. A hintázás ráadásul nem csak remek móka, hanem kiváló fejlesztőtevékenység is. Az előre-hátra mozgás az idegrendszeri érést segíti elő. 

 

Kerti függőszékeink

 

Igazán romantikus és különleges látványt nyújtanak kerti függőszékeink. Ezek a plafonra rögzíthető függő bútorok kül- és beltéren is használhatóak. A rusztikus dizájn minden környezetben jól mutat. Kényelmes és tartós anyagból készülnek a székek, melyekben igazán pihentető a ringatózás. Webáruházunkban elérhető a dupla függőszék is. A székekhez különböző kiegészítőket, párnákat és takarókat is kínálunk. Az extra kényelem nálunk karnyújtásnyira van, böngészd végig te is kínálatunkat!