Elektromos roller

A Föld légkörének szennyezettsége miatt fontos volt forradalmasítani a közlekedést. Ennek egyik lépése volt az elektromos járművek széles körű gyártása és forgalmazása. Az elektromos rollerek a városi közlekedést gyorsabbá és környezetbarátabbá teszik.


 


Nem csoda, hogy egyre többen pattannak fel a rollerekre a felnőttek közül is. Ennek az egyik oka, hogy nem kell hosszú ideig a dugóban ücsörögni és járatni a motort. A másik ok pedig az önfeledt szórakozás, amelyet a rollerrel való száguldás jelent. Tekintsd meg kínálatunkat, és rendeld házhoz ingyen új járgányodat!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Miért válasszunk elektromos járműveket?

 

Az elektromos meghajtással működő járművek legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy kímélik a környezetet. Nem bocsátanak ki káros anyagokat, így nem szennyezik tovább az egyébként is terhelt légkört. Emellett azonban további érvek is szólnak amellett, hogy akkumulátorral működő járgányt vásárolj.

 

A kerékpárok és robogók, amelyeket elektromos árammal tölthetünk, megkönnyíthetik idős, beteg hozzátartozóink életét. Mennyivel egyszerűbb egy elektromos biciklivel vagy háromkerekű robogóval elmenni a közértbe vagy postára! Ha hegy- vagy dombvidéken élünk, akkor ugyancsak nagyon jól jönnek a gyors és könnyen hajtható járművek.

 

Hecht elektromos rollerek

 

Webshopunk rollerei között büszkén mutatjuk be a Hecht elektromos rollereit, melyek változatos paraméterekkel várnak. Ha rövidebb távon van szükséged akkumulátoros támogatásra, válaszd az 5121-es modellt. Ezzel 15 kilométeren át száguldozhatsz, és három órányi töltéssel újra mozgásba hozhatod.

 

A Hecht 5199-es fazonja kétszer ilyen messzire képes eljutni, 30 kilométert is megtehetsz egy töltéssel. Mindezt akár 30 km/órás sebességgel is megteheted. Minden Hecht elektromos rollerre két év garanciát vállal a gyártó. S hogy mi szól még a Hecht mellett? A német precizitás, a prémium minőség és az ingyenes házhoz szállítás.

 

További elektromos járműveink

 

Az elektromos rollerek kétségkívül igazán környezetbarát és vagány járgányok. Azonban sok esetben stabilabb vagy hosszabb hatótávú járműre van szükség. Ennek jegyében forgalmazzuk akkumulátoros kerékpárjainkat, változatos típusokban. 

 

A biciklik mellett két- és háromkerekű elektromos robogók közül is válogathatsz nálunk. Ha szeretnél környezettudatosan közlekedni, jó helyen jársz!