Roller

Szívesen gondolsz vissza gyerekkorod önfeledt pillanataira, amikor rolleren száguldottál az utcán vagy a játszótéren? Felnőttként sem kell lemondanod erről az élményről, sőt akár gyermekeiddel együtt is átélhetitek újra. Elektromos rollereink praktikus, gyors és környezettudatos közlekedésre adnak lehetőséget.

 

Ha nem szeretnél reggelenként a dugóban ülni, vagy egyszerűen csak védenéd a Földet, válassz egyet rollereink közül. A Hecht márkanév garancia a megbízható minőségre és az időtálló kivitelezésre. Gondold újra a városi közlekedést, és rendeld házhoz ingyen új rollered.

tovább bezár

Az elektromos járművek előnyei

 

Igazán bosszantó tud lenni, amikor egy órával előbb el kell indulnunk a munkába, mert a dugó feltartóztat minket. Az élénk autós forgalom ráadásul ma már nem csupán a nagyvárosok sajátja. Egyre gyakoribb problémát jelent a kisebb településeken is. 

 

Az akkumulátorral működő járgányok, úgy mint a rollerek vagy a robogók azonban megoldást kínálnak a kérdésre. Ezeken a városi hatótávra tervezett elektromos járműveken rövid idő alatt eljuthatunk a célállomásra. Ráadásul idősebbek és mozgáskorlátozott személyek számára is megkönnyíthetik a közlekedést. 

 

Hecht akkumulátoros rollereink

 

Webáruházunk sport és szabadidős kínálatában több kategória is tartalmazza a Hecht termékeit. Az elektromos rollerek között is megtaláljuk a gyártó különféle modelljeit. Igyekeztünk úgy összeállítani készletünket, hogy mindenki megtalálja a neki való rollert.

 

A Hecht 5125-ös modellje 15 km-es hatótávolsággal bír és 25 km/h a végsebessége. Ha hosszabb útra mennél, akkor az 5199-es típust ajánljuk, amely 30 kilométerre is elvisz. Minden Hecht elektromos rollerünkre két év garanciát vállalunk, és díjmentesen eljuttatjuk hozzád. Ne feledkezz meg a biztonságról, válassz a járgányodhoz bukósisakot is.

 

További sport- és szabadidős eszközeink

 

Mint ahogy fentebb már említettük, számos elektromos hajtású járművet forgalmazunk. Válogass két- és háromkerekű robogóink és akkumulátoros rásegítésű kerékpárjaink között. A gyerekek nagy örömére széles trambulinkínálattal is rendelkezünk, érdemes megtekinteni a termékeinket. 

 

Ráadásul egyre közeledik a nyár, a vízparti pihenések ideje. Egy vagány SUP deszkával te lehetsz a vizek császára! Válassz hagyományos és túra SUP-jaink közül, és vedd meg nálunk az eveződet is.