Hecht 1846 4 in 1 elektromos meghajtású rotációs fűnyíró

Termékverzió: Hecht 1846 4 in 1 elektromos meghajtású rotációs fűnyíró
Cikkszám: HECHT-1846-4-IN-1
Tömeg: 28,5 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
90 990 Ft
Nincs raktáron
Normál szállítás : 1990 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Hecht
Termékverzió
Hecht 1846 4 in 1 elektromos meghajtású rotációs fűnyíró
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzők

fém ház
csapágyas kerekek
oldalkidobó
központi magasság állítás
teljesítmény [W] 1800
munkaszélesség [cm] 46
tömeg [kg] 28,5
gyűjtőkosár [l] 60
ajánlott terület [m2] 1000
vágási magasság [mm] 25-75
kerekek első/hátsó átmérője [coll] 8/11
feszültség 230V/50Hz

 

Hajtás nélküli
Mulcsozó betét az árban

2 év gyári garancia

 

A Hecht 1846 4IN1 elektromos fűnyíró előnyei:

 • minőségi, fémházas elektromos fűnyíró
 • kiváló minőségű és teljesítményű 1800W-os motor
 • mulchozó betét a fűnyíró tartozéka
 • kifejezetten nagy méretű kerekek, elől 8, hátul 11 coll méretben, szabadalmaztatott W kialakítással a minél könnyebb manőverezés érdekében
 • egyszerű használat, rendkívül felhasználóbarát kivitel
 • központi vágásmagasság állítás
 • ergonómikus kormány kialakítás
 • elegáns formatervezésű
 • egyszerűen összecsukható tolókar megkönnyíti a tárolást
 • nagy, kényelmes fogantyú a motor tetején a szállíthatóságot biztosítja
 • nagy 60 literes kiváló minőségű műanyag-textil kosár telítettség kijelzővel és hordozófüllel
 • 4 az 1-ben funkció vágás, gyűjtés, mulcsozás, oldaltkidobás
 • verhetetlen ár/érték/teljesítmény arány

A Hecht 1846 4IN1 elektromos fűnyíró már egy nagy teljesítményű 1800W-os fűnyíró, 46 cm-es vágószélességgel és egy 60 literes fűgyűjtővel. Kifejezetten szemrevaló elektromos fűnyíró. A fémház kitűnő szilárdságú, amely megfelelő védelmet biztosít a felhasználó számára, még az oldal irányban véletlenül kirepülő tárgyakkal szemben is. ( Fadarab, apró kő, egyéb.) Az elektromos TURBO motor megfelelő energiát és nyomatékot biztosít a 46 cm-es vágószélesség mellett is. A vágás magasság 25-75 mm között állítható. A magasságot 7 fokozatban lehet beállítani egy központosított kar segítségével egyszerűen, gyorsan, kényelmesen. A Hecht 1846 elektromos fűnyíró robosztus, erős , fémházas kialakítása ellenére nem túl nehéz, mindössze 28,5 kg. Kifejezetten nagy területek, akár 1000 m2 gyepfelület nyírására is használható fűnyíró. Természetesen ennek az elektromos fűnyírónak is dönthető, szerelhető tolókarja van, hogy minél kisebb helyre legyen szükség a tárolás során. A motor tetején elhelyezett hordozófül pedig segít a szállításban. A biztonsági indító kapcsoló és a kábelrögzítő fül alap felszereltség. A biztonsági kapcsoló hosszú karja lehetőséget biztosít ahhoz, hogy akár egy kézzel kényelmesen tolhassa a fűnyírót, miközben másik keze szabadon marad. A 60 literes fűgyűjtő kosár, amely textil, műanyag kombinációból készül rendelkezik egy mechanikus telítettség jelzővel is. A fűnyírás során keletkező légáramlás folyamatosan lebegteti a kis műanyagot, addig amíg a fűgyűjtő megtelik. Az úgynevezett “ EDGE CUTTING” funkció nagy segítség a fűnyírás során. A Hecht 1846 4IN1 elektromos fűnyíró ügyesen kialakított alvázának köszönhetően a kerítés szegélyek, falak mentén szinte tökéletesen nyírja a füvet, a lehető legkevesebb maradékot hagyva. Ennek a funkciónak és kialakításnak köszönhető, hogy minimális a szegélyek mentén megmaradó fű amit szegélynyíróval kell igazítani. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat.

A Hecht 1846 4IN1 elektromos fűnyíró tartozéka egy mulcsozó betét is. Ez a mulcsozó betét a fűgyűjtő kosár helyére behelyezhető egy gyors mozdulattal. A mulcsozás során keletkező fű visszakerül a talajréteg tetejére, és természetes trágyaként szolgál. Megvédi a talajt a nedvesség veszteségtől, elősegítve ez által a gyors és egészséges növekedést.

A Hecht 1846 4IN1 elektromos fűnyíró oldalkidobó funkcióval is rendelkezik. A fémház oldalán elhelyezett rugós oldalsó ablakot nyissa fel és helyezze be a mellékelt kitámasztót az oldalt kidobáshoz. Ebben a funkcióban Ön gyorsan haladhat fűnyírás közben.

 

A Hecht 1846 elektromos fűnyíró az elektromos motornak köszönhetően egyszerű használni. Könnyű elindítani, és minimálisak a karbantartási igényei. A belsőégésű motorokkal összehasonlítva lényegesen kevesebb az üzemeltetési költség is.

 

Ha Ön kifejezetten nagy területet szeretne elektromos fűnyíróval nyírni, mindezt acélházas, erős és tartós fűnyíróval, amely mulcsozási lehetőséget és oldaltkidobó funkciót is biztosít, akkor a HECHT 1846 4IN1 fűnyíróra lesz szüksége!

 

 

Jótállási feltételek

A HECHT gyártó tájékoztatója a jótállási jogokról

 

Tisztelt Vásárlónk!

Köszönjük, hogy termékünket választotta! Bízunk benne, hogy termékünk hasznos segítőjévé válik a kerti- és ház körüli munkák során.

HECHT márkanevű termékekre cégünk 2 év jótállást vállal a mindenkor érvényes vonatkozó jogszabályok szerint. Az Ön által megvásárolt berendezés meghibásodásait díjmentesen javítjuk, abban az esetben amennyiben a felmerülő hiba gyártási- anyaghibából ered. Meghibásodás esetén kérjük forduljon a termék eladójához vagy a legközelebbi márkaszervizhez (a gyorsabb ügyintézés érdekében ezt javasoljuk). A jótállási jogok érvényesítéséhez kérjük ügyeljen rá, hogy kizárólag helyesen kitöltött érvényesített jótállási jeggyel vegye át a megvásárolt terméket az eladó cégtől.

 

A jótállás időtartama 2 év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát:

- szakszerűtlen üzembe helyezés (kivéve, ha az üzembe helyezést a vállalkozás, vagy annak megbízottja  végezte el, illetve, ha a szakszerűtlen üzembe helyezés a használati-kezelési útmutató hibájára vezethető vissza)

- rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása,

- helytelen tárolás, szállítás, helytelen kezelés, rongálás,

- megfelelő karbantartás hiánya, elmaradása

- elemi kár, természeti csapás okozta.

A NEM FOGYASZTÓ és a VÁLLALKOZÁS között létrejött szerződéssel megvásárolt termékekhez kapcsolódóan -amely esetben a jogszabály nem ír elő kötelező jótállást- önkétes vállalással, a vásárlás napjától számított 6 hónap időtartamban biztosítjuk a jótállást.

A NEM FOGYASZTÓ és VÁLLALKOZÁS között létrejött szerződéssel megvásárolt termékekre vonatkozó jótállásra a Ptk. rendelkezései az irányadók.

A NEM FOGYASZTÓ és VÁLLALKOZÁS között létrejött szerződéssel megvásárolt termékekre pl.: a vevő saját üzletszerű gazdasági tevékenységének folytatása érdekében vagy üzletszerű bérbeadás érdekében megvásárolt termék.

 

Jótállás keretébe tartozó hiba esetén a fogyasztó

-  elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a vállalkozásnak a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a jótállási igény teljesítésével a fogyasztónak okozott érdeksérelmet.

- ha a vállalkozás a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a fogyasztónak a kijavításhoz vagy a kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt, a fogyasztó – választása szerint – a vételár arányos leszállítását igényelheti, a hibát a vállalkozás költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A fogyasztó a választott jogáról másikra térhet át. Az áttéréssel okozott költséget köteles a vállalkozásnak megfizetni, kivéve, ha az áttérésre a vállalkozás adott okot, vagy az áttérés egyébként indokolt volt.

Ha a fogyasztó a termék meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre, hanem köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

A kijavítást vagy kicserélést – a termék tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeit kímélve kell elvégezni. A vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb 15 napon belül elvégezze.

A kijavítás során a termékbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre.

Nem számít bele a jótállási időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a fogyasztó a terméket nem tudja rendeltetésszerűen használni. A jótállási idő a terméknek vagy a termék részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) termékre (termékrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.

A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a vállalkozást terhelik.

A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható terméket – a járművek kivételével – az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik.

A jótállás nem érinti a fogyasztó jogszabályból eredő – így különösen kellék- és termékszavatossági, illetve kártérítési – jogainak érvényesítését.

Fogyasztói jogvita esetén a fogyasztó a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti.

A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot - az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát - a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő jogok az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthetőek.

Fogyasztó: az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy, továbbá a békéltető testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró, külön törvény szerinti civil szervezet, egyházi jogi személy, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki, illetve amely árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.

Vállalkozás: aki a fogyasztókat ténylegesen vagy potenciálisan érintő tevékenységét önálló foglalkozásával vagy gazdasági tevékenységével összefüggő célok érdekében végzi.

Vélemények

Hecht 1846 4 in 1 elektromos meghajtású rotációs fűnyíró
Nincs raktáron