Benzines fűnyíró

Amikor az ember a fűnyírásra gondol, akkor azonnal elmegy az életkedve, ugyanis nem sokan szeretik a nyári hőségben a nyírót tologatni, hogy szép legyen a gyep. Pedig az udvar karbantartásában nagy szerepet játszik a frissen ápolt fű. Nem muszáj azonban órákon keresztül szenvedni egy kisebb teljesítményű eszközzel. A benzines fűnyírók ugyanis motorral felszereltek, amelyek remek választásnak bizonyulhatnak, ha nagyobb területen szeretnénk füvet vágni.


 


Jó megoldás lehet abban az esetben is, ha messze a háztól kell nyírni, hiszen ezek vezeték nélküli berendezések.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A benzines fűnyírók előnyei

 

Egy igazi benzinmotoros fűnyíró aduász lehet a kezedben, hiszen ebben mind erő, mind teljesítmény megtalálható. A nagy méretű motorral felszerelt, nagy teljesítményre képes kerti gépekkel precízen és gyorsan nyírhatod le akár egy hatalmasabb terület gyepét is. Amennyiben fontos szempont a komfort, nem szeretnél hatalmas energiát belefektetni a munkába, akkor kipróbálhatod az önjáró típusokat. Ezeket csak végig kell tolni a kerten, amihez se erőre, se izomzatra nem lesz szükség. 

 

Egy minőségi fűnyíró megbízható, tartós, nem robban le a fele terület levágása után, nem utolsósorban pedig könnyen kezelhető és egyszerűen karbantartható. Egy többórás nyírásnál hasznos megoldás lehet a már említett önjáró verzió, ráadásul a legújabb modellek esetében már a beindítás sem okozhat problémát. Fontos tudni azonban, hogy ez nem egy környezetbarát technika, bár sok esetben mással nem megoldható a gyep ápolása.

 

A benzines fűnyírók palettája

 

A webáruházunkban kapható kertigépek között számosféle és fajta márka termékeivel találkozhatsz. Jó választásnak bizonyulhat a Hecht 543 SWE változata, amelyre a gyártó két év garanciát vállal. Az önjáró eszköz csendes és erős motorral rendelkezik, amit pillanatok alatt be lehet indítani. A nagy méretű kerekekkel élmény lesz a munka, hiszen még a nehezített terepen is végzik a dolgukat. A berendezés nagy előnye a mulcsozóbetét, az ergonomikus kialakítású puha markolatú tolókar, illetve a könnyű állíthatóság, ami a magasságot illeti.

Ez a modell egy 5 az 1-ben funkcióval ellátott kompakt darab, amelynek motorja képes akár 1000 négyzetméternyi terület nyírására is. Érdemes tehát alaposan körbenézni a széles kínálatunkban és megkeresni azt a fűnyírót, ami garantáltan megoldást jelenthet a hetente esetékes feladatok során.