Elektromos fűnyíró

Sokan úgy vannak a fűnyírással, hogy egy szükséges rossz, hiszen ez szintén házimunkának számít, amit mindenképpen meg kell csinálni annak érdekében, hogy a pázsit és az udvar egységes és szép legyen. Ehhez azonban szükség van minőségi kiegészítőkre, például egy elektromos fűnyíróra, ami rendkívül könnyedén használható, kis súllyal rendelkezik, emellett pedig kompakt.


 


A webáruházunkban kapható típusok megbízhatóak, tartósak és nem utolsósorban különféle területeken használhatóak. Érdemes tehát szétnézni a széles kínálatunkban és választani egyet!

tovább bezár
Önjáró
Teljesítmény
Vágási szélesség
Vágandó terület ajánlott mérete
Mulcsozási funkció
Készletinformáció
További szűrők

Az elektromos fűnyíró előnyei

 

Az elektromos meghajtású fűnyírók roppant hasznosak, hiszen egy kicsi vagy közepes méretű udvaron remekül alkalmazhatóak. Kisebb zajjal működnek, nem annyira környezetszennyezőek, mint a benzines társaik, valamint nagyon kompakt készülékek. Ezekkel nagyon egyszerűen tarthatod ápoltan a gyepet és az udvart, így mindig szép zöld és színes lesz a terep. 

 

A megbízható fűnyírók esetében azonban rendkívül fontos, hogy mindig körültekintően dolgozz velük, hiszen tudnak veszélyesek lenni. Léteznek belőlük vezetékes és vezeték nélküli, azaz akkumulátorral működő modellek egyaránt. Mielőtt vásárlásra adnád a fejedet, mindenképpen határozd meg a prioritásokat, hiszen nem minden elvárásnak felel meg egy elektromos eszköz. 

 

Az elektromos fűnyírók palettája

 

A webáruházunkban kapható modellek között számosféle és fajta márkával találkozhatsz. Ebben a kategóriában a legkisebb teljesítménnyel a Hecht 1000 W-os változata rendelkezik. A kínálatunkban megtalálható gyártmánnyal maximum egy 400 m2-es gyepet lehet karbantartani, azonban egy kisebb nyaralóhoz tökéletesen megfelelő lehet. A forgó kés szélessége 32 centiméter, míg a vágási magasság 25-55 centiméter lehet. A levágott füvet a 35 literes kosárba lehet gyűjteni, amit aztán könnyedén kiönthetsz oda, ahová csak szeretnéd. 

 

Amennyiben nagyobb teljesítményre lenne szükséged, abban az esetben hasznos kellék lehet az AL-KO Silver Comfort elektromos készüléke. A halk, ámde erős fűnyírásra alkalmas verzió kényelmesen használható, nagyon könnyen tolható, így a hölgyek számára is megfelelő megoldás lehet a gyep karbantartására. 

 

Érdemes tehát alaposan körbenézni a széles kínálatunkban és kiválasztani azt a fűnyírót, ami minden igényt kielégít.