Zuhanycső

Zuhanycső

 

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden zuhanycsövet, amely csak a kínálatunkban kapható. Látszólag nem is olyan fontos ez az alkatrész, és ha kényelmetlennek érzed a zuhanyzást, akkor általában ez az utolsó ok, amire gondolni tudsz. Sokkal gyakrabban vagyunk hajlamosak hibáztatni a zuhanyrózsát, miközben a legtöbb esetben valóban a zuhanycső a hibás.

 

Tekintsd meg kínálatunkat, és megmutatjuk, hogy ez a szimpla darab nagyon is sokat fog tudni tenni azért, hogy minél kényelmesebb és pihentetőbb élmény lehet a zuhanyzás! Nézd át szín-, méret- és stíluskínálatunkat, és találd meg a számodra tökéletes zuhanycsövet!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Tíz éve azon fáradozunk, hogy azok az emberek, akik szebbé, otthonosabbá, praktikusabbá vagy éppen kényelmesebbé szeretnék tenni az otthonukat, azok a lehető legprofibb kiszolgálásban részesüljenek. Webáruházunk áttekinthető felépítése, a számtalan szűrő lehetővé teszi a hatékony vásárlást, miközben nem kell a minőség miatt aggódnod, hiszen csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akiknél a minőség szavatolt, sokszor akár többéves garanciával. Bontási és beépítési szolgáltatásunk is nagyon népszerű, és saját logisztikai rendszerünknek köszönhetően országosan bárhova tudunk szállítani. Mindezeknek köszönhetően kiérdemeltük a Magyar Brand díjat, így ha szeretnéd megtapasztalni a fent leírtakat, szerezd be nálunk azt, amire most a házban vagy a ház körül szükséged van!

 

A zuhanycső alapvető kellék a fürdőszobában

 

Lényeges, hogy tudatosítsd magadban, hogy a zuhancső legalább annyira fontos, mint a zuhanyrózsa, hiszen ha nem elég hosszú, akkor az bizony kényelmetlenné teszi a használatát.

 

Sőt, ha silány minőséget vásároltál korábban, akkor egyrészt a víz sem folyik úgy át rajta, hamar megtörik, elkezd szivárogni, és máris oda a pihentető, kellemes zuhany.

 

Hogy ezt elkerüld, érdemes minőségi fürdőszobai kiegészítőket vásárolni!

 

Milyen csövek közül választhatsz?

 

A csöveket alapvetően háromféle hosszúságban (150, 175, 200 cm) találod meg, és bár mindegyik rozsdamentes acélból készül, azért a bevonat eltérő lehet. Akad persze nyújtható és flexibilis modell is, amelyek akár 40%-os nyúlást is képesek elérni.

 

Ami a színt és a stílust illeti, itt sem kell kompromisszumokat kötnöd, ugyanis akár króm, fekete vagy ezüst színben is megtalálhatod, így a kényelmet, a minőséget és az esztétikumot is tudod ötvözni.

 

Válassz garanciális darabokat, hogy a pénzedért a lehető legtöbbet kapd!