Zuhanycső

Fürdőszoba felújítása során előfordulnak olyan apróságok, amikre nem is gondolunk, pedig nagy jelentőséggel bírnak. Nem vagy megelégedve a zuhanyrózsával? Új zuhanycsőre van szükséged? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban mindent beszerezhetsz, amire csak szükséged van. Legyen szó fém zuhanytömlőről, csaptelephez csatlakoztatható műanyag zuhanycsőről, vagy éppen különböző méretű gégecsőről.

 

Ezekre mind szükség lehet, még akkor is, ha csak egy kisebb helyiséget úíjtanál fel. Nézz körbe még ma, és válaszd ki a méretben legmegfelelőbb darabot!

tovább bezár
Gyártó
Elérhetőség
További szűrők
18 db termék
 

Zuhanycső

 

Elfordulhat, hogy már nem vagyunk elégedettek a zuhanykabin rózsájával, ennek oka azonban sokszor csak a zuhanycső mérete és annak kialakítása. A fürdőszobai kiegészítő esetében azonban nem szükséges az egész rendszert lecserélni, csak a gégecsövet megvizsgálni. A kézi tus esetében fontos a magasság megfelelő beállítása, hiszen kényelmetlen lehet, ha az túl alacsonyan vagy túl magasan helyezkedik el. Egy 180 centiméter magas személy számára borzalmas lehet a tisztálkodás a megfelelő hosszúságú gégecső nélkül. 

 

Zuhanycső kínálat

 

A zuhanycsövekről elmondható, hogy általánosságban rozsdamentes acélból készülnek. A rugalmasabb változatok esetében szintén ezzel az anyaggal vonják körbe a csövet, ami garantálja a zuhanycső tartósságát és szigetelését egyaránt. Manapság azonban létezik krómmal ellátott gyártmány, amely esetében ugyanúgy nem szükséges aggódni a rozsdásodás miatt. 

 

A gégecsöveket több méretben is megvásárolhatod, legyen szó 150, 175 vagy akár 200 centiméteres verzióról. Ezek a legelterjedtebb darabok, amik tulajdonképpen minden zuhanyzóba remekül passzolnak. A kínálatunkban találhatsz Deante nyújtható terméket, ami dupla kampós acéltömlő, magas szintű nyújtás tartóssággal kiegészítve. A zuhancső képes akár 40%-os nyúlásra is, ami kényelmes tisztálkodást tesz lehetővé. A készletben található egy olyan nyílás, ami képes akár percenként hat literre csökkenteni a vízfogyasztást a zuhanyzóban.

 

Választhatsz azonban Wellis flexibilis modellt is, amire a gyártó 12 hónap garanciát vállal. Ne feledkezzünk meg továbbá a fonott spirál kivitelről, illetve a Neo gégecsőről se. Utóbbi egy krómprofillal rendelkező 120 centiméter hosszú zuhanycső a Deante márkától. Ennek lágyított verziója pedig 30 centiméterrel hosszabb.

 

A választékunkban található még tömlőcsatlakozó is, ami jól jöhet mosdókagylóknál vagy kádak esetében.