Fürdőszobai szemetes

Sokan mellékesnek találnak olyan alapvető kiegészítőket, mint például egy fürdőszobai szemetes. Pedig ez a kellék manapság már szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy ne kelljen állandóan az itt keletkező hulladékkal foglalkozni. A legjobb választás minden esetben egy nem túl feltűnő, diszkrét darab, ami emellett elegáns és díszes is egyben.


 


A fürdőszobai kiegészítő mérete függ attól, hogy mennyien is éltek a lakásban, illetve hogy minden esetben ellássa a feladatát. Tehát ha több hölgy is lakik egy helyen, akkor értelemszerűen érdemes nagyobb darabot választani.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
20 db termék
 

Fürdőszobai kiegészítők

 

Egy modern, mégis visszafogott helyiségben sokszor megfeledkezünk arról, hogy vannak dolgok, amiknek bizony helyet kell szorítani. Ilyen például egy szennyestartó, esetleg egy fürdőszobai szemetes, amelynek nem kell túl nagynak lennie ahhoz, hogy teljes mértékben kiszolgálja a családot. 

 

Fontos azonban, hogy minőségi anyagból készüljön, hiszen a nagy párában egy fémváltozat könnyen rozsdásodni kezdhet. Egy rozsdamentes változat viszont jó megoldás lehet, ami nemcsak elegáns, de még praktikus is egyben. Nem elvetendő szempont az összkép sem, egy loft stílusú helyiségben például nem túl előnyös egy műanyag modell. Ide jöhet például egy letisztult fekete gyártmány, amely rendkívül jól illeszkedik az enteriőrbe. 

 

A fürdőszobai szemetesek kínálata

 

A webáruházunkból beszerezhető kivitelek között számos egyedi darabot találhatsz, amelyek közül biztosan lesz olyan, ami nálad is megállja majd a helyét. Az Aqualine Simple Line szemetes egy kerek kiadás, amire a gyártó két év garanciát vállal. A 20 literes modell rozsdamentes acélból készült, így az elhasználódás miatt sem kell majd aggódnod.

 

A modern fürdőszobákban pedig jól tud mutatni egy Bemeta álló vagy fali szemetes, amelyet nálunk matt kivitelben szerezhetsz be. A 25 literes nagyságnak köszönhetően pedig nem kell majd naponta figyelned, hogy megtelt-e a szemetesetek. Egy egyszerű kiegészítőnek tűnhet, ám az összkép szempontjából nagyon fontos, hogy melyiket is választod otthonra. Ha sikerül minőségi darabot találni, akkor az pedig akár évekig kiszolgálhat majd benneteket. 

 

Nézz körbe nálunk még ma, és válassz egyet a prémium kellékeink közül az otthonodba!