Elektromos ütvefúró

Az elektromos ütvefúrók palettája ma már rendkívül széles, és számos otthoni barkácsolási feladathoz alkalmazhatók. Legyen szó fáról, fémről vagy éppen tégláról, egy minőségi szerszám bármin képes áthatolni. A hatékonyságról a prémium alapanyagok gondoskodnak, ennek köszönhetően pedig hosszú élettartamú gépeket lehet beszerezni, akár a webáruházunkból is. 


 


A kínálatunkban többféle gyártó termékéből választható ki az a darab, amely minden igényt kielégít, amivel sokkal gyorsabban végezhetünk a ház körüli feladatokkal. Érdemes tehát körbenézni a kategóriánkban!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
8 db termék

Mire és hogyan használjunk elektromos ütvefúrót?

 

A legtöbb barkácsgépünk kizárólag minőségi anyagokból készül, így garantáltan hű társak lesznek a mindennapokban. Nem mindegy azonban, hogy melyik változatot mihez és hogyan használjuk, hiszen könnyen gondokat okozhatunk magunknak. A fa fúrásához például mindig kapcsoljuk ki azt a funkciót, ami az ütvefúrásért felel. Ilyenkor mindig a hagyományos fúró üzemmódban fúrjuk meg a kívánt felületet. Érdemes hozzá beszerezni olyan fúrószárat, amit kifejezetten a fához terveztek meg.

 

Ugyanez igaz a fémre is, hiszen ebben az esetben szintén ki kell kapcsolni az ütvefúró funkciót, ellenkező esetben ugyanis dobhatjuk a kukába a barkácseszközt. A részlegesen csiszolt heggyel rendelkező fúrószárak a színesfémek megmunkálására alkalmasak. 

 

Ami pedig a téglát és a követ illeti, ezekben az esetekben már az ütvefúró üzemmód lesz a megoldás. Ezeket ráadásul vídialapkás fúrószárral kell fúrni, hogy gyorsan és hatékonyan végezhessük el a feladatokat. 

 

A barkácsgépek kínálata

 

A webáruházunkban kapható ütvefúrók között találni Hecht és egyéb gyártmányt egyaránt. Az 1073-as modellnek például nagy előnye az erőteljes 1000 W-os motor, a 2800 fordulat/perces működés, illetve a tartós fém sebességváltó. Emellett pozitívuma, hogy jobbos és balos beállítással egyaránt lehet vele dolgozni. Ami pedig a kapcsoló reteszelését illeti, lehetőség van arra, hogy nehéz helyzetben, esetleg zárt helyen is lehessen használni az eszközt. A kellemes munkáért pedig a lágy markolat felel, amihez egy igencsak könnyű, nagyjából 2 kg-os súly társul.

 

Érdemes tehát szétnézni ezek között a sokrétűen alkalmazható barkácsgépek között, amiből bőven van választék.