Asztali körfűrész

A háztartásban, különösen, ha kertes házban élünk, bármikor adódhatnak kisebb-nagyobb barkácsmunkák. Asztali körfűrészeink azonban nem csupán hobbi barkácsolók, hanem vérbeli szakemberek számára is kiválóak. 


 


Webáruházunkban megtalálod a Hecht elektromos körfűrészét, amely hosszú éveken át lesz társad a munkában. A minőségi szerszámok nagyon fontosak a pontos és biztonságos munkavégzéshez. Nálunk minden eszközt megtalálsz, hogy a munkádat eredményesen végezhesd, legyen az hobbi vagy a hivatásod. Tekintsd meg üzletünk kínálatát, és szereld fel velünk a műhelyedet!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

A minőségi asztali körfűrész jelentősége

 

Szeretsz a szabadidődben fával dolgozni? Esetleg ács vagy, vagy asztalos? Bármelyik állítás legyen is rád igaz, egy biztos: jól ismered az asztali körfűrészeket. Egyúttal azzal is tisztában vagy, hogy első a biztonság, második a minőség. Annak érdekében, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeid közül, minőségi szerszámokra van szükséged. 

 

Ugyanez az egyik garancia arra is, hogy a testi épséged ne legyen veszélyben, miközben dolgozol. Webshopunk barkácsgépei között prémium kivitelezésű termékeket találsz, melyek első osztályú anyagokból készülnek. Segítünk neked, hogy minden elképzelésedet megvalósíthasd, legyen az egy kerti tároló vagy egy komplett konyhabútor kivitelezése. 

 

Hecht elektromos körfűrész

 

A Hecht a webshopunkban az egyik leggyakrabban előforduló márkanév. A német gyártó precizitása a 8220-as elektromos körfűrészen is visszaköszön. A 2200 wattos teljesítményre képes hintafűrész akár 135 milliméteres fatörzset is képes elvágni. Ez a hatalmas erő maximális biztonsággal párosul. 

 

Épp ezért ha a munkádhoz keresel egy megbízható és hatékony barkácsgépet, ne habozz, válaszd a Hecht 8220-at. Ezzel a fűrésszel felapríthatod a tűzifát, és megvalósíthatod a fából szőtt álmaidat. Egy jól felszerelt műhelyben biztosan helyet kap ez a készülék. A 405 milliméteres vágókoronggal és a stabil vázzal öröm lesz a munka.

 

További fűrészek

 

Az asztali körfűrészek mellett további fűrésztípusokat is forgalmazunk. Webáruházunk kínálatában széles választéka található meg a kézi körfűrészeknek. Ezek a szerszámgépek is nélkülözhetetlen darabjai egy jól felkészült szakember készletének. 

 

Emellett elektromos horonymarót, kézi merülőfűrészt vagy benzines betónvágót is rendelhetsz tőlünk.