Csiszolópapír

Ez a kategória az összes csiszolópapírt tartalmazza, mely kínálatunkban szerepel, s amelyek nem hiányozhatnak egyetlen garázsból sem. Imádod tökéletesíteni berendezéseid, munkadarabjaid? Nálunk, a Homeluxnál minden eszközt megtalálsz, hogy gyönyörűen kivitelezhetők legyenek az egyes munkafolyamatok. 

 

A felületek megmunkálásában nagy segítséget jelenthet egy jól megválasztott csiszolópapír. Ezek az eszközök jelentősen befolyásolják az adott darab esztétikai megjelenését. Így a maximalisták kedvelt játékának is számítanak egyben. Szeretnél még több tartozékot barkácsgépeidhez? Merülj el termékeink bőséges választékában!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A csiszolópapírok népszerűsége töretlen, és sokféle felhasználási területük miatt egyre nagyobb az igény a különböző típusok beszerzésére. Webáruházunkban többféle érdességű és kivitelezésű termék elérhető.

 

A csiszolópapír felhasználási módja 

 

A csiszolás szükségessége attól függően változó, hogy mire használatos az adott munkadarab. Megkülönböztetünk durva csiszolást és finom csiszolást, amely az előbbi után következhet. A durva csiszolás nagyrészt az egyenlőtlenségek megszüntetésére alkalmazandó. A munkafolyamatok adott fázisához különféle érdességű csiszolópapírt érdemes igénybe venni. 

 

Durva csiszolást követően a karcok eltüntetése következik, majd a sima felület létrehozása. Kézzel és géppel is végezhető speciális dörzspapírok segítségével. Adott munkafázisnak megfelelően a tökéletes végeredményhez egyre finomabb szemcsézettségű papírok szükségesek. Bármely típusról is legyen szó, a webáruházunkban található barkácsgépek tartozékai között bőséges a csiszolópapír-kínálat. 

 

Hogyan igazodj el oldalunkon? 

 

Konkrét elképzelés esetén, böngészd át csiszolópapír-választékunkat! A termék nevére kattintva további paraméterek jelennek meg a leírásban. Még több barkácsgéphez való kellékre lenne szükséged? Használd webshopunk kategóriaoldalait, és válogass kedvedre! 

 

A választott cikkeket elegendő kosárhoz adnod, majd az adataid megadása után feldolgozzuk rendelésed. Érdemes minden kiegészítőt, célszerszámot egy körből beszerezned, hogy minél hamarabb belemerülhess a munkába. A felületek megmunkálása többé nem ütközik nehézségekbe, a végeredmény pedig kifogástalan és tökéletes lesz!