Fűrészkorong

Neked is többféle barkácsgéped van otthon? Van saját körfűrészed, de nincs meg hozzá minden kiegészítőd? Akkor jó helyen jársz, hiszen a webáruházunkban többféle és fajta fűrészkorongból választhatod ki a tökéletes darabot. Legyen szó például a megbízható Hecht gyártóról, aki több méretet és típust forgalmaz. Ezek egy része nálunk is megtalálható, így érdemes alaposan szétnézni a barkácsgép tartozékaink között.

 

A vásárlás során azonban érdemes figyelni a fogak típusára, a megbízhatóságra, illetve természetesen a fűrészkorong méretére egyaránt.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Mire figyelj fűrészkorong vásárlása során?

 

A beszerzésnél mindenképpen ügyelj a fűrészkorong kialakítására és a minőségére. Ezáltal sokkal könnyebben meg tudod különböztetni egymástól az egyes lapokat. Akadnak valamivel olcsóbb típusok, de egy rossz vásárlás azonnal hatalmas problémát okozhat a munkálatok során. Ezek egy részét ráadásul csak bizonyos ideig lehet használni, így egy nem túl tartós tartozék esetében rövid időn belül új termékre lesz szükség.

 

A fogak alakjánál pedig találkozhatunk egyenes, változóan ferde, illetve trapéz alakú fogazattal, néhány gyártó pedig kombinálja őket, így még hatékonyabb eszközzel támogathatják a munkát. A speciális vágásokhoz pedig mindenképpen konkáv vagy kónikus alakú fogakkal ellátott fűrészkorongot érdemes választani. Az egyenes és a változóan ferde fogakkal a masszív fát lehet elvágni, azonban az építkezéseknél előforduló faanyagok esetében inkább az egyenes és a változóan ferde javasolt. 

 

Ami pedig a trapéz alakú fogazattal ellátott tartozékot illeti, általában a nagy felületű anyagoknál és a laminált lapoknál kerül elő. Kiválóan alkalmas továbbá műanyagok és fémek megmunkálására egyaránt. 

 

A fűrészkorongok kínálata

 

Webáruházunkban főként a Hecht márka termékeivel találkozhatsz, ami nem csoda, hiszen a gyártó kizárólag megbízható eszközöket dob piacra. Nincs ez másként a fűrészkorongok esetében sem, amelyek között találhatsz fához való, 24 fogas, 150 x 10 x 1,6 mm-es kivitelt, amely alkalmas a Hecht 1670-es géphez. 

 

Emellett kapható tartozék a 834-es modellhez, illetve a 8354-es változathoz egyaránt. Utóbbi átmérője 254 mm, míg a szorító furatja 30 mm, ehhez jön hozzá a 48 fog, és már mehet is a vágás. 


Nézz körbe nálunk tehát még ma, és válassz egy minőségi és megbízható barkácsgép tartozékot!