Fúrószár

Ez a kategória fúrószárakat, fúrószárfejeket és fúrószárkészletet tartalmaz. Egy ilyen készlet rendkívül hasznos, nélkülözhetetlen barkácstartozék. A különféle fúrószárak nagy segítséget jelentenek az egyes munkafolyamatokhoz. 

A barkácsolás a hobbid? Imádod az efféle szerelgetést? Ez esetben nálunk a legjobb helyen jársz! A Homeluxnál elhivatottak vagyunk a tökéletes otthon megalkotásában, a lakberendezés, a kert és a barkácsolás tekintetében is. Bármi is a felmerülő problémád, nálunk a kategóriák egyikében biztosan találsz rá megoldást. Merülj el termékeink kínálatában, melyet folyamatosan bővítünk!

tovább bezár

A barkácsoláshoz szükséges felszerelések minden háztartásban létfontosságú elemek. Ezek nélkül egy azonnal megoldandó feladat nehézkes, időigényes volna. Épp ezért azt javasoljuk, hogy szerezz be kellékeket, tartozékokat, hogy mindig csak elő kelljen venni, amikor épp szükséges!

Fúrószár: komplett készletek, fúrószárak a kínálatban

A Hecht marószettel egészen biztosan gördülékenyen dolgozhatsz! Ez a 12 db-os kiszerelésű, felső marógéphez való termékgyűjtemény megtalálható a fúrószárkészlet alkategóriában. A másik nagyon fontos pedig a fúrószárfej alkategóriánk, melyet szintén érdemes végigböngészned. 

Egy mindent megszerelő férfi számára ezek az eszközök épp annyira fontosak, mint egy nőnek a kiegészítő textilek. Nélkülük ugyanis nehezebb boldogulni, a folyamatos keresgélés, kutakodás, a szerszámok kölcsönkérése épp elég stresszes. Miért ne lehetne otthonodban minden elérhető? Szereld fel a garázsod vagy a pincéd az összes hasznos kiegészítővel! Ajánljuk még a különböző barkácsgépekhez kínált tartozékainkat, hogy mindig kellően felkészült legyél!

A kiválasztás szerepe

A különféle anyagokhoz más-más fúrószártípust kell használni, enélkül ugyanis a könnyen tönkremehet a fúrószár maga is, emellett a fúrógép is jelentősen terhelődik. Ráadásul az adott feladat sem biztos, hogy tökéletesen kivitelezhető. Emiatt célszerű mindig a felületnek megfelelő fajtát vagy olyan készletet választani, ahol többféle fúrófej is megtalálható. 

Amennyiben átgondoltad, hogy pontosan milyen feladatot szeretnél elvégezi, és mely felületen, fusd át termékeinket! Miután sikerült választanod, add kosárhoz, és néhány napon belül már neki is láthatsz a barkácsolásnak! Légy mindig felkészült, és szerezd be webáruházunkból a praktikus tartozékokat!