Fúrófej

A barkácsoláshoz és szereléshez használt fúrógép elengedhetetlen tartozéka a megfelelő fúrófej. Minden egyszerűbb, otthoni vagy bonyolultabb, szakmai munkához támaszkodj erősen megmunkált, fém fúrófejeinkre!Webáruházunkban széles kínálatát találod barkácseszközöknek. Az egyik leghatékonyabb és a precíz munkához kötelező kiegészítő a fúrószár. Ezek a típusok az úgynevezett marógépekhez elengedhetetlen kellékek, így mindig ügyelj arra, hogy legyen kéznél otthon tartalék. A fúrószár és így a marógép sem lehet teljes a megfelelő fúrófej nélkül. Válaszd ki a gépedhez legjobban illő készletet, és rendelj most online!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Webáruházunkban minden lakásfelújításhoz szükséges terméket megtalálsz. Legyen szó akár bútorokról, háztartási gépekről vagy szerszámokról. Fúrófejeinkkel kiegészítheted a fúrógépet és fúrószárat, hogy azonnal nekiláthass a munkának!

 

A barkácsolás szépsége otthon, megbízható eszközökkel

 

Szeretsz otthon barkácsolni? Esetleg mindig annyi a teendő a ház körül, hogy muszáj beszerezned új szerszámokat? Mi segítünk neked! Kiemelt választékát kínáljuk barkácseszközöknek, amelyekkel gyerekjáték lesz a tatarozás.

 

A fúrófejeink segítségével minden olyan otthoni munkát elvégezhetsz, amely nem igényel profi beavatkozást. A fúrófejeket használhatod egy-egy kép fellógatásához a falra, bútorok összeszerelésére vagy egyéb könnyed munkára is!

 

Fúrófej kínálatunk

 

Most minden hobbi barkács örülhet, hiszen fúrófejek segítségével lehetséges lesz a gyors, könnyű és hatékony munkavégzés. Természetesen webáruházunkban is többféle termék közül választhatsz.

 

A fúrófejek közül sem mindegy, hogy melyiket választod a fúrószárhoz. Vékonyabb, esetleg vastagabb fejet keresel? Ránézésre nem tudod eldönteni, hogy melyik lenne az ideális? Kattints a termékekre, hogy a részletes adatlap segítségével minden lényegi információt megtalálhass a választott készletről.

 

Amint kiválasztottad a helyes csomagot, egy kattintással virtuális kosaradba is helyezheted azt. Amennyiben a fúrófejeken kívül egyéb tartozékokra is szükséged van, mindenképp látogass el barkács alkategóriánkba! Garantáltan megtalálod, amit keresel!

 

Fúrófej kínálatunk minden otthoni barkácsolás és lakásfelújítás során segítségedre lesz!