Fúrószár készlet

Ez a kategória fúrószárkészletünket tartalmazza, mely elengedhetetlen minden háztartásban. Napjainkban különösen fontos, hogy az egyes munkafolyamatokat minél gyorsabban, minél egyszerűbben kivitelezhessük. A gördülékenység és a hatékonyság a modern világ követelményei. 


Egy Hecht készlet praktikus társunk lehet a mindennapokban. A legtöbb barkácsgéphez való tartozék, ahogyan egy fúró is, a hirtelen felmerülő igények megoldásához nélkülözhetetlen. Nálunk minden fontos eszköz beszerezhető egyetlen rendeléssel. Miért kéne másokra várni, ha otthon is tarthatunk a hasznos gépekből és tartozékaiból?

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők

A Hecht 12 db-os marószettel megkönnyíthetők a szerelési, lakberendezési folyamatok. Az emberek többsége akkor kezd el efféle termékek után kutakodni, amikor sürgősen szükség lenne rájuk. Miért ne lehetne előbb?

Fúrószárkészlet otthonra

A barkácseszközök bútorszerelésnél, képek felszerelésénél vagy akár egy tévé falra rögzítésénél is remek szolgálatot tehetnek. Egyesek jobban szeretik inkább maguk intézni ezeket a folyamatokat, minthogy szerelőt hívnának. Alaposan belegondolva, ezek a munkálatok megfelelő szerszámmal könnyedén megoldhatók. 

Miért kellene várni a szerelőre, ha mi magunk is el tudjuk végezni az adott feladatot? Néhány barkácsgép és a hozzávaló kellék egyszerűen beszerezhető. Érdemes elmerülni fúrószárakat tartalmazó kínálatunkban is, hogy teljes legyen az otthoni palettánk. Egy leszakadó könyvespolc, egy falhoz rögzítendő szekrénysor vagy egy képkeret felhelyezése? Egyik sem lesz probléma többé!

Webáruházunk hatalmas kínálattal vár!

Nálunk, a Homeluxnál bútorok széles választékán túl barkácskiegészítők, tartozékok is elérhetők. Kiemelten fontos számunkra, hogy ne csupán a lakberendezési igényeket teljesítsünk, hanem az összeszereléshez, bütyköléshez szükséges célszerszámokat is biztosítsuk. Egy ház akkor lesz igazán belakott, ha a kertje is rendben van. A mindig karbantartott, időnként felújított kényelmes otthonban hiszünk. Egy olyan helyben, ahol öröm megélni a mindennapokat. 

Éppen ezért folyamatosan bővítjük termékeinket. A színes felhozatal mellett az oldal könnyű kezelhetőségét és az átláthatóságot is szem előtt tartjuk. Gyors, gördülékeny rendelési folyamatunknak köszönhetően nem kell sokat várni a kiválasztott darabokra.