Akkumulátorok és töltők

Manapság annyi gépünk van otthon, amivel barkácsolhatunk és kerti munkát tudunk végezni, hogy sokszor megfeledkezünk a hozzájuk tartozó kiegészítőkről. Pedig az akkumulátorok és a töltők szerves részét képezik a készülékeknek, ugyanis a legtöbb már elektromos rendszerrel működik.

 

Jó helyen jársz, ha megbízható és tartós kellékeket szereznél be, ugyanis rendelhetsz tőlünk akár fűnyíróhoz, de még szerszámgéphez is passzoló darabot. Érdemes tehát alaposan körbeznéni a széles palettánkon és beszerezni a barkácsgépekhez szükséges utánpótlást!

tovább bezár

Akkumulátorok és töltők választéka

 

A webáruházunkban megannyi típussal találkozhatsz, amik nagy része a Hecht gyártmányokhoz használhatóak. A minőségi akkumulátortöltők remek segítséget jelenthetnek a barkácsolás és a kertészkedés során. Rendkívül praktikusak, ugyanis biztosítják a hatékony és a gördülékeny munkát. Ha ugyanis kellően fel vagy szerelve kiegészítőkkel, akkor nem kell többé sem várnod, sem a szomszédban kompogtatnod, hátha lesz neki egy plusz töltője. 

 

Mivel igyekszünk a lehető legjobban kielégíteni az igényeket, így a palettánkat folyamatosan frissítjük. Tisztában vagyunk vele, hogy mit jelent a családnak egy megbízható eszköz a bútorok összeszerelése során.

 

Fűnyíró akkumulátor

 

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a töltőkből, hanem a fűnyíró akkumulátorokból is tartsunk pár változatot. Tavasztól őszig ugyanis folyamatosan füvet kell nyírni, ami sokszor rengeteg idő és energia. Azonban a megfelelő kiegészítőkkel sokkal gyorsabban végezhetsz a feladattal az udvaron. A kényelmesen használható készülék mellett ugyanúgy fontos, hogy legyen tartalék mindenből, így nem fordulhat elő az, hogy csak a fele gyepet sikerül lenyírni. Érdemes tehát megtekintened a széles kínálatunkat! 

 

Szerszámgéphez való akkumulátor


Ami pedig a barkácseszközöket illeti, bizony a szerszámgéphez való akkumulátorokat sem hagyhatjuk ki a felsorolásból. Mivel valószínűleg Te is úgy vagy vele, hogy szívesen próbálkozol barkácsolni odahaza, így gondoltuk, hogy itt az ideje beszerezned egy plusz aksit az egyes készülékeidhez. Ezek a típusok ugyanis egész évben alkalmazhatóak, az élettartamuk hosszú, így nem kell aggódnod, hogy a létfontosságú tartozék véletlenül idő előtt tönkremenne. Mivel ezeket folyamatosan töltheted és több géphez is használni tudod, így rendkívül praktikus lehet nemcsak a saját háztartásodban, hanem akár a szüleidnél vagy a barátaidnál egyaránt.