Akkumulátor töltő

Ebben a kategóriában autóakkumulátor-töltő választékunkat találod, melyek alkalmasak motorok, autók, hajók, sőt, gyermekek elektromos járműveinek biztonságos és kíméletes töltésére. Rendkívül praktikus eszközök, LED világításuk révén jelzik a töltési folyamatot, és az akkumulátor aktuális állapotáról is információt nyújtanak. 


 


Beszerezhető Hecht 2012-es és 2018-as akkutöltő is, melyek képesek a hibaérzékelésre, így rövidzárlat vagy magas feszültség esetén kikapcsolnak. Válassz biztonságos és hatékony akkumulátortöltőink közül, hogy bármikor bevethesd őket, és uralhasd a helyzetet!

tovább bezár
Kategória
Kampány kategória
Gyártó
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők

Az akkumulátortöltők elengedhetetlen tartozékok minden háztartásban, hiszen bármikor szükség lehet egy motor vagy autó feltöltésére. Emellett számos elektromos berendezéshez, gyerekek játékaihoz is használhatók. 

 

Autóakkumulátor-töltő választékunk

 

A Hecht 2012 elnevezésű töltő csepptöltésre használható, vegyesen, többféle berendezéshez, mint például autó, motor, hajó, de elektromos gyerekjárművekhez is. A csatlakoztatás után a készülék felismeri az akku típusát és az annak megfelelő töltési módot, ennek alapján választ feszültséget. LED kijelzője révén nyomon követhető a töltés folyamata és az akkumulátor jelenlegi állapota is.

 

A hibaérzékelés által biztonságos használatot tesz lehetővé, mivel probléma esetén automatikusan kikapcsol. Az akkumulátorok számára kíméletes, hiszen folyamatosan szinten tartja az átlag töltöttségi értéket, ezzel elkerülhető a károsodásuk. A karbantartási üzemmód a feltöltés után aktiválódik. 

 

Hecht 2018 akkutöltő szintén biztonságos, rövidzárlat elleni védelemmel ellátott, világító kijelzői által modern, igazán korunkbeli készülék. Figyelemmel kísérhető az aktuális töltöttség, az elérhető téli üzemmód lehetősége pedig rendkívül értékessé teszi ezt a készüléket. Merülj el kínálatunkban, és nézz szét kerti gép szekciónkban is, hogy még több hasznos berendezést, és műszert szerezhess be!

 

Hogyan keress webáruházunkban? 

 

Célirányos nézelődés esetén, használd a megfelelő kategória oldalt, mint például a kerti gép kategóriáján belül található, az autóakkumulátor-töltőket bemutató aloldalunkat, ahol végignézheted az aktuális kínálatot, és a termékek nevére kattintva további tudnivalókat olvashatsz, amelyek segítenek a választásban. 

 

Ne várj sokáig, csapj le a praktikus kiegészítőinkre, és a szükséges kerti gépekre, hogy felkészült lehess a váratlan helyzetekben is!