Szerszámgép akkumulátor

Ebben a kategóriában a szerszámgép-akkumulátorokat találod. Hecht akkumulátorok különféle típusaiból válogathatsz. Akár láncfűrészhez, lombfúvóhoz vagy épp szegélynyíróhoz keresel, széles a termékpaletta. Cégünk igyekszik a legtöbb igényre megoldást nyújtani, hogy családoddal kényelmesen, felszerelkezve barkácsolhass és tevékenykedhess a kertben. 


 


A szerszámgépek egyre nagyobb jelentőséggel bírnak, hiszen sokkal könnyebb, ha minden eszköz rendelkezésedre áll, és nem kell másoktól kölcsönkérni az egyes gépeket. Akkumulátorainknak köszönhetően nem kell többé a lemerült, tönkrement aksikkal se küszködni.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők

Az akku programnak köszönhetően ezek az akkumulátorok nagyrészt egész évben használhatók, az élettartamuk is jobban megőrizhető. Sokkal okosabb megoldás, ha egy szerszámgép akkumulátora folyamatosan tölthető, és többféle géphez is alkalmazható. Egyetlen tölthető aksi számos különböző kerti géphez jelent megoldást. 

 

Praktikus szerszámgép-akkumulátorok 

 

Ezeknek az akkumulátoroknak az egyik nagy előnye, hogy maximálisan kihasználhatók, és különböző gépekhez is bevethetők. Sokkal gördülékenyebben mennek a kerti munkafolyamatok. Nem okoz problémát, ha több szerszámot is használni kell, ugyanis a többféle eszközzel kompatibilis akkumulátorok beszerzése nálunk, a Homeluxnál könnyedén megoldható. 

 

Érdemes szétnézned akkumulátoraink és töltőink választékában, hogy minél hamarabb nekiláthass kerted szépítgetésének. A fűnyírás és sövényigazítás innentől gyerekjáték lesz. A kerti elfoglaltságok nem ütköznek többé akadályokba. Mielőtt azonban vásárolnál, nézd meg a termékek paramétereit, típusszámát, hogy biztosan megfelelőt válassz, és az összes szerszámodhoz, gépedhez használhasd!

 

Webáruházunk széles kínálattal vár

 

Igyekszünk folyamatosan szélesíteni választékunkat, hogy otthonod kívül-belül megújíthasd. A belső terek berendezése mellett a kert szépsége is fontos szempont számunkra, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy elérd az ehhez szükséges kellékeket, szerszámokat. 

 

Válogass kedvedre, böngészd át az általad keresett termékek kategóriáit! Használd a népszerűség szerinti listanézetet is, hogy mindig naprakész legyél a barkácsolás legkelendőbb eszközeit illetően! Tekintsd meg modern szerszámgép-akkumulátorainkat, és bővítsd meglévő készleted! Lecserélnéd a régi, rossz hatásfokú szerszámgépeid? Vágj bele most, és kertészkedj boldogan!