Vágókorong

Ebben a kategóriában vágókorong kínálatunkat találod, ahonnan beszerezhetsz többféle méretű gyémánt vágókorongot. A gyémánt a legkeményebb anyag, melyet szinte bármilyen barkácstevékenység során alkalmazhatsz, például csiszoláshoz, fúráshoz, vágáshoz. Az extrán kemény anyagok vágásához speciális barkács felszerelésekre, eszközökre lesz szükséged. 

 

Tulajdonképpen bármilyen keménységű anyag vágásához ideálisak a gyémánt vágókorongok. A gyémánt bevonatú tárcsa tiszta vágási élt garantál, ezáltal kerámia, csempe és járólap formázásához egyaránt bevethető. Puhább anyagokhoz azonban nem javasolt használatuk!

tovább bezár

A vágókorongok élettartamának növelése érdekében kizárólag egyenes vágást végezz velük! Többféle méretű vágókorong is elérhető webáruházunkban, 150x22,23 mm-es és 180x22,23 mm-es változat is beszerezhető. 

 

Vágókorong választékunk 

 

Barkácsgép tartozékok termékkörünkben érheted el vágókorong kínálatunkat, melyek kemény betonokhoz, járólapokhoz, valamint téglák vágásához is remekül alkalmazhatók. Nagyon jól tolerálják a magas hőmérsékletet, nem deformálódnak. Speciális fogzásuk révén bármely kemény anyaggal elbánnak. 

 

Az ideális vágókorong kiválasztása nem könnyű feladat, gyakran még a tapasztalt barkácsolók számára is kihívást jelent. Egy gyémánt vágókorong azonban megfelelő fémhez, betonhoz és fához egyaránt. Ezek a vágókorongok kő felületekhez, inoxhoz is használhatók. A legnagyobb előnye tehát a gyémánt vágókorongoknak, hogy többféle anyaghoz is alkalmazhatók. 

 

Milyen termékeket találsz barkácsgép tartozékaink között? 

 

Webáruházunk bőséges termékpalettát kínál barkácsgép tartozékok, kiegészítők terén is. A vágókorongok mellett fűrészkorongot, akkumulátorokat, csiszolópapírt, fűrészlapot, fűrészpengét is elérhetsz. 

 

Böngészd végig ajánlatainkat, és szerezz be néhány plusz kelléket meglévő vagy éppen most vásárolt barkácsgépedhez! Megfelelő tartozékokkal jóval gördülékenyebben dolgozhatsz, és jelentősen megkönnyítheted munkafolyamataidat! 

 

Imádsz barkácsolni? Nálunk a legjobb helyen jársz, hiszen minőségi kiegészítőket és megbízható barkácsgépeket egyaránt beszerezhetsz! Fusd át széles választékunkat, és bővítsd otthoni készleted, hogy bármilyen kihívás elé is állítson az élet, könnyen megoldhasd praktikus eszközeiddel!