Gyémánt vágókorong

A gyémánt a legkeményebb anyag, ami szinte minden barkácstevékenység esetén alkalmas. Elvégezhető vele csiszolás, fúrás, vágás egyaránt, hiszen a kiváló tulajdonságainak köszönhetően kizárólag szintetikus, azaz mesterséges gyémánt biztosítja ezt a lehetőséget. Legyen szó tehát a gyémánt vágókorongokról, ebben az esetben garantáltan nem lesz probléma a vágással, akármilyen anyaggal is van dolgunk.


 


Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles barkácskiegészítő kínálatunkban, hiszen itt biztosan találsz olyan eszközt, amire otthon a műhelyben szükséged lesz.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Milyen tárcsákra van szükség?

 

Amikor nagyon kemény anyagokat vágunk, akkor bizony speciális barkácseszközökre van szükségünk. A gyémánt vágókorongok kiválóan alkalmasak arra, hogy szinte bármilyen keménységű anyaggal elbírjanak, ami az építőiparban használatos. 

 

A vágás minősége tulajdonképpen a vágandó anyag formájától függ, hiszen egy zárt gyémántbevonatú tárcsa nagyon tiszta vágási élt biztosít, nem szakítva dolgozik, így akár kerámiák, csempék, járólapok formázásához is használható. Érdemes azonban figyelni, hogy ezeket a változatokat semmiképpen ne alkalmazzuk a puhább anyagok esetében, így megnövelhetjük a teljesítményüket, illetve az élettartamukat egyaránt. Emellett pedig ügyeljünk arra, hogy kizárólag egyenes vágást végezzünk velük.

 

A gyémánt vágókorongok palettája

 

A webáruházunkban kapható vágókorongok között megtalálható a Hecht 115 milliméteres külső átmérőjű eszköze, amelyre a gyártó 2 év garanciát vállal. A kemény betonok, járólapok, téglák vágására egyaránt alkalmas eszköz igen jól bírja a magas hőmérsékletet, így szinte esélytelen, hogy deformálódjon. Ennek a típusnak a fogazása lehetővé teszi, hogy bármilyen kemény anyaggal elbánjunk otthon. A korong ráadásul kompatibilis a Hecht 1067 kézi merülőfűrésszel is.

 

A másik gyémánt vágókorongunk pedig a Hecht 1900-as benzines betonvágóhoz passzol, amivel így akár a kemény járdával is könnyedén elbírhatunk. Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles kínálatunkban és kiválasztani a megfelelő barkácseszközt otthonra! Amennyiben pedig fémhez, esetleg fához keresel megfelelő fogazatú tartozékot, abban az esetben szintén a webáruházunk a legjobb választás, hiszen mindegyikből tartunk a készleten.